Clickmed
programare rapida la medic

Titlu intrebare

Apendicita
Intrebare postata de pykiys cu 9 ani in urma

Buna ziua! Ma numesc Mariana si am 18 ani am intrat pe acest site in speranta ca cineva ma va ajutya cu un raspuns. De 2 zile am o stare generala p***a: stari de voma ameteli lipsa poftei de mancare si acestor simptome i se adauga si un discomfort in partea dreapta a abdomenului jos o durere usoara pot spune care coboara pe picior. acum nu stiu ce poate fi ma gandesc ca daca ar fi apendicita ar trebui sa doara mai tare sau...chiar nu stiu.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Titlu intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

barnlinu (acum 9 ani)

Buna!dute la un chirurg sa te consulte si sa excluzi ca este apendicita,si daca este sa nu intri in panica,eu sunt operat de apendicita de doua luni cu anestezie generala,ca la mine nu se putea altfel deoarece sunt panicos,mia facut anestezia si am adormit ca si cum ar fi fost doua minute si mam trezit caranduma cu targa catre salon si asta a fost tot, si credema k mai fricos ca mine nu exista pe lume,iar dak nu ai apendicita ii vreun deranj la colon ai grija ce mananci ,mank mai puti si mai multe mese, poti din 3 in 3 ore,eu asa fac,mai putina paine si dulciuri cafea mancare grasa....sau daca nici asta nu ii poate esti racita jos fai un eco la un internist...sanatate maxima iti doresc si sper sa te faci bine, anunta si u aici cu un mesaj cum esti...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de barnlinu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de barnlinu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
pykiys (acum 9 ani)

Buna! Multumesc pentru sfaturi si incurajare insa eu vroiam sa stiu daca aceste simptome indica o apendicita deoarece momentan sunt implicata intr-o activitate la scoala ce nu imi permite sa renunt la ea...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de pykiys
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de pykiys
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.