Clickmed
programare rapida la medic

Anestezie epidurala ( fractura coccis)

Sarcina
Intrebare postata de ElenaElla cu 9 ani in urma

Buna! va rog sa ma ajutati sunt putin mai mult stresata si ma ia cu frica... sunt in 37 de sapt si 3 zile si mi-as dori sa nasc natural nu as vrea cezariana ca vb aia e taietura nu te deranjeaza cat esti tanara dar pe urma nu se stie...in fine teama mea este alta eu am avut o fractura de coccis in 2011 si dupa 3 luni de stat la pat diagnosticul a ramas acelasi iar medicul la care am fost atat mi-a spus" strange bani.... vii si te trimit la Iasi sau Cluj" atat mi-a trebuit ca de-atunci n-am mai fost la control.nu am avut dureri de spate in sacina si nici acum nu am iar dr mea mi-a sp sa-i amintesc inainte sa nasc de lucru asta si vom vedea atunci cum nasc pt ca depinde si de fat (este intoarsa de la 30 de sapt cu capul in jos). eu as vrea sa fiu constienta in momentul nasterii si de asta intreb daca la diagnosticul meu imi poate face anestezie epidurala? isi va face efectul? sau in cazul acesta trebuie sa fac obligatoriu cezariana??? va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anestezie epidurala ( fractura coccis)"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

geo (acum 9 ani)

as vrea sa te intreb: cum ai procedat pana la urma? a afectat fractura de coccis nasterea naturala?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.