Clickmed
programare rapida la medic

Ajutooorrrr!!!!

Psihologia cuplului
Intrebare postata de luci100 cu 10 ani in urma

Buna seara!
Am si eu o mare problema,ca sa zic asa..sunt impreuna cu prietena mea de 6 anisori..toate bune si frumoase..ea este f geloasa,ba chiar gelozie dusa la extrem.
sa ma explic:zilele trecute aveam nevoie de o carte pt scoala...il rog pe un coleg sa ii ceara el unei colege cartea,pt ca eu nu am voie sa vorbesc cu persoanele de sex feminin.
deci,ma fac de cacao si ii explic colegului de ce nu pot cere eu cartea si sa imprumute el cartea pt mine.imi da cartea doar ca pe ea era trecuta numele colegei.ce sa vezi,azi circ si show(normal ca a inspectat cartea) pt ca am cerut eu cartea unei femei,ca de ce imi permit sa am eu o carte de la o femeie,cu numele ei pe ea bla bla...scandal mare,cearta mare,nici eu nu mai pot sa inghit chiar asa orice si oricat,iasa nervii la suprafata.
ideea ii ca eu nu am dreptul,asa zice iubita mea,sa vb cu o femeie,colega sau orice altceva.nu pot sa imprumt o carte sau sa am o discutie..si am incercat sa ma conformez regulilor ei,ca na,sa fie bine..bun..am incercat sa evit discutii sau sa imi dau nr de telefon colegilor de sex feminin,am incercat sa evit orice discutii cu orice femeie,numa ca sa fie bine..mentionez ca nu mi-am inselat niciodata iubita,locuim impreuna,unde mergem mergrm numai impreuna,adica peste tot numai impreuna.
nu ies in oras cu prietenii pt ca nu pot,normal.daca ma suna vreun prieten e problema ca de ce vb cu el la telefon etc etc...numai dinastea..deci am incercat sa respect ceea ce imi zicea ea...bun..
ba mai mult,ea m-a si inselat,mintit la greu acu o vreme,dovedit,recunoscut.
am trecut peste deoarece am crezut ca poate se va schimba si va fi ai bine,dar nici vb,la fel de geloasa,dar o gelozie p***a si nesimtita,ca sa zic asa..
saptamana trecuta am avut treaba pe la o institutie publica pt niste hartii..hop si ea cu mmine..acolo eu trebuia sa completez cereri bla bla..functionarii fiind pers de sex feminiin,va dati seama ca eu eram spectator si ma uitam cum ea vb in numele meu,completa hartii iin numele meu si cerea info. in numele meu,cu mine langa ea...m-am simtit ca un rahat...si asta se intampla de fiecare data cand am de-a face cu persoane de sex feminin...pfuuuuu
nu stiu ce sa mai cred...poate problema ii la mine,poate asa ii normal,nu stiu efectiv ce sa zic..
mentionez ca eu niciodata nu i-am impus sau nu i-am spus sa nu vb cu barbati sau sa se ascunda sub birou sau sa se faca ca nu aude daca ciineva o intreaba ceva....
va roog mult sa imii spuneti o parere,ce-i de facut?este vina mea?gandesc eu gresit?
multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutooorrrr!!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Carmen (acum 10 ani)

Are noroc ca o suporti de atata vreme. Mai are sa-ti puna toala in cap, ca la arabi, sa nu te mai vada nimeni la ochi. Ori ii dai un sut in fund ori ii servesti acelasi tratament. Sa vedem cat rezista.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
PsihoterapeutGabrielaGusoi (acum 9 ani)

Buna seara,

Imi imaginez cat de greu trebuie sa iti fie sa traiesti tot timpul in tensiune si sa fii suspectat de orice. Cu siguranta nu poate fi vina ta pentru comportamentul partenerei, fiecare ac***a dreptul de a decide cum sa se raporteze la celalalt. Acceptand cele impuse, nu vei face decat sa stimulezi perpetuarea actelor de gelozie. Prin urmare, poate ar fi mai intelept sa fii sincer, sa cauti sa traiesti frumos relatia voastra de iubire, iar asta implica o schimbare de atitudine, atat din partea sa cat si din partea ta.

Mult succes!
Psih. Gabriela Gusoi
Tel: 0767967190
e-mail: [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yuri boyka (acum 9 ani)

pt tine luci100.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu [email protected] mi scrii ca sa vorbim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yuri boyka
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yuri boyka
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.