Clickmed
programare rapida la medic

Infectie urinara sau vaginita

Infectii urinare
Intrebare postata de deedee131094 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Ma numesc Diana, am 19 ani si as dori sa stiu ce se intampla cu mine. Mi-am inceput viata sexuala anul trecut in septembrie, iar in luna noiembrie, la cerintele mamei, am luat anticonceptionale, cu ajutorul unui doctor ce se ocupa cu planning familial. Doamna aceea mi-a dat sa iau artizza. Am luat o luna de zile aceste medicamente deoarece incepusem sa am o secretie vaginala foarte ambundenta, iar contactul sexual era cu dureri. Tin sa mentionez ca dupa ce am incetat sa le iau nu mai aveam dureri. Daca folosesc prezervative, ma ustura vaginul si simt o caldura foarte mare, ca aceea de arsura. In luna ianuarie am fost la medicul de familie spunandu-i ca am dureri in timp ce fac pipi si dureri la contactul sexual. Acesta mi-a spus ca am o infectie urinara impreuna cu vaginita. Am urmat tratamentul dat de dansul, dar durerile vaginale in timpul contactului nu au trecut. Acum a reaparut acea durere la uretra, iar in timp ce fac pipi ma doare si burta. Tin sa mai mentionez ca inainte de a pati din nou acest lucru am fost internata in spital pentru o interventie chirugicala, extirpandu-se apendicele. As vrea sa merg la un medic ginecolog pentru mai multe detalii insa lipsa de bani nu imi permite acest lucru, asa ca am dorit sa va contactez pentru a primi un sfat in legatura cu ce am pentru a stii daca am ceva grav. Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie urinara sau vaginita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Adrienne (acum 10 ani)

Medicul de familie nu este ginecolog. Ar fi bine sa mergi la un consult ginecologic si sa primesti tratament de la un specialist. Cat despre infectia urinara , trebuie facuta o urocultura impreuna cu antibiograma si sa primesti tratament in functie de rezultat. Aceste lucruri ,tratate la intamplare,pot avea repercusiuni nedorite in viitor. Sanatatea ar trebui sa fie prioritara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.