Clickmed
programare rapida la medic

Problema libido

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Maria41110222 cu 15 ani in urma

De fapt nu ar fi o problema, ci altceva. Oare sunt normala? De cand ma stiu, si am 38 de ani, nu am simtiti nevoia de a face sex cu o anumita persoana, ci de a face sex pur si simplu. Am o nevoie imprerioasa de sex. Nu conteaza prea mult ci cine. Sigur ca am si am avut relatii de lunga durata, dar nu am simtit atractie niciodata pentru un abrbat anume, am stat langa ei doar din aceasta nevoie de a avea o viata sexuala normala. E vreo problema cu mine? Care ar fi natrua ei: hormonala (am un deficit de progesteron si lutein hormon si un excedent de testosteron) sau poate chiar psihologica?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema libido"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dorin5107754 (acum 15 ani)

doamnei claudia...cu dragoste crestineasca din parte mi urmatoarele...am antalnit la o fderatie sportiva de rugbi, cu ani an urma un caz an care un subiect comenta comportarea prietenei sale cu care voia sa se casatoreasca, avida, necontrolat de sex,dar cu o cauza certa facea un tratament cu medicamente destinate practicarii culturismului era o pasionata a creearii unui corp nou iar consecintele au aparut confirmandu mi ipoteza mea subiectul era un indivit ce transporta la clubul amintit drogurile amintite ...acesta este cazul cel mai bun poate fi vorba si de existenta unor formatiuni tumorale...benigne...ce sunt responsabile de productia an exces a unor hormoni ,cercetati si asta ,fiind un posibil raspins nui sunte an universul acesta mic totusi sub influenta unei energii aceea a rezonante infinitezimala prin care creatorul ne monitorizeaza si comanda atent pe fiecare fiind aceasta, rezonanta infinitezimala relatia noastra cu universul apropiat, andepartat si foarte andepartat an specia controlanduni se sistemil glandular ,cautati un expert astrolog care sa si oropuna profesionist si profesional explicarea traumei dumnavoastra,de exemplu circula o lucrare demna si potenta a doctorului constantin eratostene...astre si glande...ce trebuie complet antelesa si aplicata an cercetarea cazului dumneavoastra nu vreau sa va sperii ci sa va avzez ca exista riscul la dumneavoastra de instituire a unor formatiuni tumorale benigne la anceput ce pot evolua sub un alt prognostic deloc de dorit...scuzati mi scrisul telegrafic nu agramat am o disfunctie neurologica usor an remisie tastez cu mana dreapta doar cealalta fuge usor nu pot modula gestul de a tasta corect, multumesc pentru antelegere, nu sunt sectant cu toate ca si asta se poate post89,eu nu l percep pe creator ca pe un mosulet care ne batew pe umar cand gresim ci ca pe creatorul universului care prim marimea fizica amintita a rezonantei infinitezimala ne conduce pe toti an acst univers cum am spus...mic totusi...domnisoara eu zic ca ce v am scris si transmis reprezinta cel mai comlrt mod de a va analiza situatia sanatatii dumneavoastra destul de critica, luati din timp masurile de rigoare cerand ajutor de specialitate numai la oameni competetenti,prin laboratoare de analiza supercompetente care sa deceleze valorile exacte ale unor marimi biologice peste titrul normal la dumneavoastra...uneri diferenta dintre normal si pathologic este prea mica fiind nevoie de minti mai evoluate pentru a le interpreta antr un mod profesional...sanatate...sic volo nihil sine deo

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorin5107754
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorin5107754
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Maria41110222 (acum 15 ani)

va multumesc pentru amabilitate si pentru efort. astrologia nu cred ca-mi poate da raspuns la problema mea, poate fi un divertisment si nimic mai mult. nu iau in serios o asemenea solutie, scuze daca v-am ofensat cumva. cred ca atunci cand esti bolnav te duci la medic, cand ai probleme financiare, mergi la un expert in finante, iar cand nu ai ce face, consulti ghicitorii in stele. am facut analize amanuntite la Tg.Mures, la cativa ani in urma unei operatii de extirpare a unor fibroame. am fost diagnosticata cu PCOS, un sindrom cu care m-am nascut, asadar emisia anormala de hormoni este de la mama natura, nu e provocata de vreo anomalie survenita ulterior. eu voiam sa stiu daca acest fel al meu de a percepe lucrurile intr-o relatie, de a ma implica exclusiv sexualmente, dar fara sa fiu atrasa fizic de respectivul partener, are cauza in aceasta anomalie hormonala, sau poate este vreo trauma in copilaria mea, legata de comportamentul tatalui meu, sau a ambilor parinti, care este adanc ancorata in subconstient si care de acolo imi dirijeaza anumite tipare de comportament erotico-social.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria41110222
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria41110222
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emil120864 (acum 15 ani)

In primul rand nu e nimic anormal in a dori sex atat de mult, varsta de 38-40 e un varf pentru femei in ceea ce priveste dorinta de sex si capacitatea de-a avea mai usor orgasmul. Deci poti sta linistita.
In al doilea rand e vorba de lipsa de atractie. Aceasta deriva din doua lucruri. In primul rand nu te-ai atasat emotional de partener (din diverse motive), relatia nu este spiritualizata. In al doilea rand e vina barbatului, am senzatia ca daca barbatul ar fi preocupat in primul rand sa te satisfaca in ultimul grad de fiecare data cand faceti sex si n-ar fi atat de preocupat de propria lui ejaculare cred ca lucrurile s-ar mai indrepta cumva.
Sper ca m-am facut de folos. Good luck!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adeluta ciutacu (acum 9 ani)

sunt mai multe persoane asa
poate fi si un partid

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.