Clickmed
programare rapida la medic

Prezervativ defect

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Tomii cu 10 ani in urma

Buna ziua :D
cum spune si titlul cred ca am dat de un prezervativ defect deci ieri am avut relati sexuale cu prietena si cand puneam prezervativul observasem ca se deruleaza greu si dupa ce abea trec de baza penisului nu mai vroia sa se deruleze deloc cum am avut numai unul la mine neam gandit ca no fi mare chestie no sa alunece sau nu se va scurge ca era bine strans toate bune pana cand il dau jos si umplu cu apa pentru orice eventualitate lam reulat tot si am observat ca era o gaura si imd langa gaura era parca lipit. Prietena mea a spus ca nu a fost derulat pana la respectiva gaura si nici nu miam dat drumul din cauza unui telefon si a trebuit sa plec in graba. Ma gandesc ca nu exista ceva riscuri ca numai la varful prezervativului era ceva sperma in golul acela care lam lasat (scuzati greselile gramaticale le am prost cu limba romana eu acasa vorbesc slovaca :) de aici vine si problema de a ma exprima usor )

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Prezervativ defect"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.