Clickmed
programare rapida la medic

Disperare

Sarcina
Intrebare postata de mirelaox cu 10 ani in urma

Astazi 04.04. 2014 am facut ecografie si doctorul a spus ca exista saculetul insa embrionul nu este.In urma cu 1 sapt am descoperit ca sunt insarcinata insa la testul digital arata 3-5 sapt.eu as vrea sa stiu daca e sarcina e bine sau trebuie sa ma astept la ceva ce nu as vrea.De doua zile plang pentru ca mil doresc atat de mult pe bebe, mi-l imaginez oriunde si nu pot sa imi iau gandul ca nu a gasit embrionul.sacul este rotun si perfect insa embrionul nu l-au gasit.Doctorul a spus ca "i se pare ca sarcina s-a oprit" niste dobitioci cum poti sa spui ti se pare daca nu esti sigur, sa spui asa ceva la o femeie insarcinata si sa planga si sa se supere.Nu am avut sangerari deloc.simt un gol in butica, de cand plang am inceput sa si vomit.Deci eu as vrea sa spune-ti voi parerea- (precizez nu am mai fost niciodata insarcinata,nu am luat anticonceptionale niciodata)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Disperare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Mirna (acum 10 ani)

Cauta si tu pe net despre molar pregnancy. Si daca disperi se rezolva ceva? Mai bine roaga-te ca toate sunt la mila lui Dumnezeu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Valar (acum 10 ani)

consulta inca un doctor sau mai multi.
ca daca stai la mila lui dzeu ....sa nu ajungi prin spital .
un sfat in plus e bine venit

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Valar
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Valar
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GeorgianaR (acum 10 ani)

Draga mea,mergi si fa-ti analiza de sange betaHGC,asa vei afla sigur daca sarcina este in evolutie.Dar,din cate stiu,daca este sarcina molara(fara embrion),rezultatul analizei poate fi ca intr-o sarcina normala.Totusi,mergi si fa-ti aceasta analiza,sa nu renunti la sarcina pana nu verifici in toate modurile daca sarcina este in regula,s-au intanplat prea multe erori medicale.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.