Clickmed
programare rapida la medic

DURERE BURTA

Boli intestinale
Intrebare postata de iolandaiolanda74 cu 10 ani in urma

Fetita mea are 5 ani si mai tot timpul se vaita de dureri de burta .analizele i-au iesit bune doar L=3000.ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "DURERE BURTA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

buna (acum 10 ani)

Durerile de burta sunt cauzate de
1. indigestie dupa mancaruri grele (rar)
2. furie cu suparare care duce la colici (des la copii maniosi)
3. asistarea la certuri in familie sau la persoane dragi - asta duce si la apendicita si este cauza reala a apedincitei. Apendicita este de fapt procesul de vindecare dupa o asistarea la o cearta sau la o scena urata si ar trece de la sine in cele mai multe cazuri ..
Durerile de burta pot aparea in urma la astfel de certuri si asistat la scene nefrumoase in familie.
Eu o singura daca am certat sotia in fata copiluli de 4 ani si dupa cateva ore copilul de 4 ani s-a plans pt. prima data in viata de dureri de burta pe langa ombilic !

Alte cauze sunt tot emotionale...

Ce poti sa face este sa
schimbai atmosfera in casa sau la gradinita si sa ai grija de starea emotionala a copilului in loc sa alergi la medici sau sa indopi copilul cu medicamente inutile si toxice. Copiii nu au de fapt niciodata vreo vina (in afara de atunci cand nu asculta) si sunt de fapt rodul parintilor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
FreeStyle11 (acum 10 ani)

Nefrumos, ce cuvant nou, tu l-ai inventat cred, ca eu nu am auzit de el niciodata.Ti-am mai zis la alte intrebari ce cred despre teoriile tale.Tu chiar crezi ca bolile toate sunt provocate de starea emotionala.Ia zi-mi si mie atunci daca astea sunt cauzele, atunci putem bea alcool, fuma, manca prost si tot sa nu ne imbolnavim pt ca avem o stare emotionala buna.Hai termina-te ca nimeni nu iti inghite tie p***aile.Ce are copilul o fi pe fond psihic, dar sa sti ca multi copii de varsta asta au probleme digestive, si eu aveam si nu am avut niciodata probleme in familie.Sa mai ii faca investigatii daca vrea sa afle ce are.Stiu ca nu ma asculti si nu vei raspunde, poate chiar nici nu vei citi, dar ti-am spus asa ca poate intelegi ceva, dar ma indoiesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina (acum 10 ani)

iti recomand un examen coproparazitologic.. majoritatea copilasilor au paraziti in organism. Daca se dovedeste ca are paraziti, incearca sa nu ii daI Zental sau decaris .. pentru ca afecteaza ficatul! Copilasul meu a avut de suferit dupa tratamentele cu aceste medicamente. Acum ii dau capsule de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.