Clickmed
programare rapida la medic

Dureri plaman

Boli respiratorii
Intrebare postata de dia11mai cu 10 ani in urma

Buna seara. sotul meu de cateva luni are foarte mari dureri de plamani,in special cel drept si zona dreapta a toracelui de nici nu poate dormi.a facut tot felul de analize- ecografie, raza la plamani,vizite la oase. i-au gasit un fel de pata pe plamanul drept, ce ar fi rezultatul unor raceli netratate si un slab inceput de astm. pt astm i-au prescris un praf- prin inhalator ce trebuie sa il ia timp de 3 luni( momentan a trecut de 50 de zile) . pana astazi nu s-a ameliorat nimic, din contra, are dureri si mai mari, slabiciuni, dureri in umarul si bratul drept iar coastele de deasupra plamanului sunt iesite mai in evidenta- inflamate. doctorul de familie i-a prescris si amoxacilina, care tot nu a avut nici un efect. nu stiu ce ar putea fi sau ce medicamente i-ar face bine. ce ma sfatuiti? va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri plaman"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

pynkye (acum 9 ani)

Mama mea a avut aceeasi problema :in spate partea dreapta s-a umflat zona destul de mult ( in zona plamanului), numai ca ea a racit f tare si dupa o saptamana de chin acasa a mers la spital a fost internata. Mama mea si tusea f tare! I-a facut prima radiografie i-a scpus ca are pneumonie si i-a dat tratament dupa care i-a mai facut o radiografie si dna dr a zis ca nu-i place cu arata plamnul drept si i s-a mai fcut o radiografie in urma careia i-a spus ca are ganglioni. Ce inseamna asta nu stim! Acum este in continuare in spital sub tratament si o sa-i faca o a treia radiografie sa vada cum mai arata acesti ganglioni. Suntem f speriati pt ca nici analizele la sange n-au iesit f bine. Eu zic sa mergeti cu sotul la un spital de pneumologie pentru investigatii! Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de pynkye
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de pynkye
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11567804419 (acum 4 ani)

Buna seara.eu am fost operată in austria si tin sa multumesc la dzeu ca el ma trezit din comă după 12 zile.datorita lui doctorita noastra ca nu o stiut sigur ce este o bula sau apa.dar ei tot pun intrebarea de ce pe partea dreaptă si nu pe partea stângă.deci doctori noștri te omoară si psihic nu doar de boala.daca nu santeti in clar mergeți la un tomograf computerizat unde va spune sigur.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11567804419
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11567804419
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ama (acum un an)

Urgent biopsie, am avut caz in familie cu aceleasi simptome, pana la urma a avut cancer de plamani

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ama
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ama
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.