Clickmed
programare rapida la medic

Buna!

Afectiuni ale sanilor Hiperhomocisteinemie
Intrebare postata de maria T46 cu 10 ani in urma

Am 46 de ani sunt la menopauza de un an ,si de citeva zile am descoperit un nodul cam de doi centimetri sub sinu sting .Mentionez ca in ziua cind lam descoperit imi iesise sirma din sutien si toata ziua ma jenat,practic seara am descoperit nodulu.Imi este foarte frica de ce poate fi mai rau,imi este si frica,ca acel nodul a fost de mai mult timp acolo. Oare poate sa fie cancer,sunt in germania la munca,aici nici nu pot merge la medic ca este f scump,si pina merg acasa in ro mai sunt inca doua luni,a mai patit careva din voi sa va jeneze sirma sutienului si sa se formeze in acel loc un nodul ? Va multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Buna (acum 10 ani)

Buna, nu are de ce sa-ti fie frica daca cunosti adevarul despre cancer !
Daca nu il cunosti esti un lemn in voia valurilor medicinii care nu stie nimic si face totul gresit si care face pacientul prin frica si graba sa faca tot ce vrea ea.

Invata singura adevarul caci medicina clasica nu vrea sa stie adevarul, caci prea multi bani se pot face pe baza naivitatii si increderii pacientilor in aceasta medicina letala si panicoasa.

Noua medicina germana stie de 30 de ani adevarul despre toate bolile si toate tipurile de cancer.
Este o medicina simpla si adevarata pe care o poate intelege oricine, pana si un copil si ale carei legi biologice descoperite de Dr. Hamer sunt valabile in absolut orice caz !

http://s*****a/t3144-filme-si-carti-despre-noua-medicina-germana

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
maria T46 (acum 10 ani)

Multumesc tare mult pt sfaturi !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maria T46
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maria T46
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lidia Holban (acum 9 ani)

Programul Phytodefense

- Pachetul antioxidant PhytoDefense oferă cea mai largă gamă de fitonutrienți cu protecția optimă a antioxidanților anti-îmbătrânire din șase porții de fructe și legume într-un singur pachet convenabil. Fiecare pachet PhytoDefense conține complexul Caretenoid exclusiv GNLD, care oferă protecția antioxidantului anti-îmbătrânire asupra porțiunii lipide ale celulei; complexul Flavonoid pentru a ajuta la protecția zonei apoase din interiorul și din jurul celulelor și Cruciferous Plus, oferă nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele care apar natural în organism pentru a promova o stare bună de sănătate.

Beneficiile antioxidantului PhytoDefense:

Un spectru larg de produse alimentare carotenoide, flavonoide și crucifere. Furnizează densitatea și diversitatea nutritivă a 25 de fructe și legume alese cu grijă, combinate pentru a asigura fitonutrienții a șase porții optime, bogate în antioxidanți carotenoizi, flavonoizi și compuși cruciferi.

Protecția 3-2-1. Fiecare pachet conține:

- 3 complexe carotenoide sub formă de capsule pentru suport antioxidant pentru partea lipidă a celulelor;

- 2 complexe flavonoide sub formă de tablete pentru a asigura suport antioxidant pentru zona apoasă din interiorul și exteriorul celulelor;

- 1 Cruciferous Plus sub formă de tabletă, care asigură nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele care apara pe cale naturală în organism pentru a promova o creștere sănătoasă a țesuturilor.***

Dovedit științific că oferă protecție fitonutrientă. Conține toate componentele pe care cercetătorii au descoperit că joacă un rol important în creșterea sănătății, cum ar fi: alfa-, beta-, gamma-, zeta-, și cis-beta-caroteni, luteine, alfa- și beta-cryptoxanthin, zeaxanthin, catechine, anthochyanins, pro-anthocyanidins, voni, flavanoli, flavanoni, acid elagic, izotiocianat, sulforaphanes, indolecarbinols, D-limonene, chalcones și isoflavones, incluzând și genesteina.

100 % natural
- Toți antioxidanții fitonutrienți sunt derivați din concentrat de alimente integrale sau extracte
- Fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori
- Varietatea este un factor important pentru o dietă sănătoasă. A mânca mereu aceleaşi alimente este periculos pentru sănătate deoarece duce la excesul unor elemente nutriţionale şi carenţe din altele, ducând la dezechilibre care se agravează odată cu trecerea timpului. Este un fapt cunoscut, dar care se verifică în fiecare zi şi depăşeşte conştiinţa sau voinţa noastră, sunt gusturile noastre şi stilul de viată cele care determină tipul nostru de alimentaţie.

Cel mai adesea sandvişurile constituie o alternativă forţată la o masă completă, şi chiar acasă nu avem mereu timp ca să cumpărăm şi să preparăm numeroasele varietăţi de fructe şi legume de care organismul nostru ar avea nevoie şi din care cele mai importante instituţii sanitare ne recomandă să consumăm cinci porţii pe zi.

GNLD vine în sprijinul acestei nevoi cu "formula sa magică" a sănătăţii: consumul cotidian de 3 Carotenoid Complex + 2 Flavonoid Complex + 1 Cruciferous Plus care aduce în organism toate elementele nutriţionale prezente în peste 25 de varietăţi de vegetale, într-un mod simplu, practic şi rapid.

Fă-ti plinul de fitonutrienţi, bucură-te de beneficiile acţiunii lor sinergice şi protejează celulele tale de atacul toxinelor, radicalilor liberi şi sunbstanţe mutagene periculoase pentru sănătate, cu formula "3+2+1" de la GNLD.

- Mai multe informatii si comenzi la cel mai mic pret pe www.lanutritie.ro sau 0722 260 445
Lidia Holban
Terapeut nutritionist

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lidia Holban (acum 9 ani)

Cum sa invingem cancerul
Cancerul reprezinta a doua mare cauza de deces din societatea occidentala.In Marea Britanie, una din 3 persoane este diagnosticata cu cancer si una din patru persoane mor din cauza acestei boli.Cancerul apare cand celulele incep sa aiba un comportament aberant,crescand,inmultindu-se si raspandindu-se.Astfel de celule izolate pot aparea in organism ,sistemul imunitar le izoleaza si le distruge, dar,in cazul cancerului,sistemul imunitar este depasit si raul se extinde.
S-ar putea sa va surprinda faptul ca tumoarea canceroasa in cea mai mare parte este o inventie a secolului al XX -lea.Cresterea incidentei acestora a mers in paralel cu dezvoltarea industrializarii si chimizarii.Cu cat o tara este mai dezvoltata ,cu atat si cancerul este mai raspandit.Cu cat este mai mare venitul pe cap de locuitor ,cu atat este mai mare frecventa aparitiei cancerului.
Tratamentele conventionale privesc cancerul ca un inamic care trebuie inlaturat prin operatii,ars prin radiatii sau distrus prin chimioterapie.Toate aceste tratamente nu fac decat sa slabeasca organismul.
CE PRODUCE CANCERUL ?
Majoritatea formelor de cancer sunt in special rezultatul schimbarilor suferite de omenire in mediul inconjurator in care traieste - ceea ce mancam ,bem si respiram.Cel mai mare factor de risc al aparitiei cancerului este alimentatia din ziua de azi,plina de substante chimice si lipsita de nutrienti.Mancand corect,puteti reduce cu 40% riscul aparitiei unui cancer,conform World Cancer Research Fund.Cercetari recente spun ca cel putin 85% dintre cancere sunt asociate cu factori legati de stilul de viata printre care alimentatia,fumatul si consumul de bauturi alcoolice.Aceasta estimare s-a stabilit ,in primul rand prin studierea legaturilor dintre cancer si agentii cauzatori ,si in al doilea rand prin studierea gemenilor identici pentru a se observa daca fac acelasi tip de cancer.Chiar si persoane cu "gene pentru cancer" cum este gena cancerului de san,nu vor face boala fara ajutorul agentilor daunatori din mediu care transforma cresterea normala a celulelor intr-una aberanta.Un alt factor de risc este dezechilibrul hormonal,adeseori provocat de expunerea la substante chimice distrugatoare de hormoni cum ar fi tratamentul de substitutie hormonala ,expunerea la radiatii UV ,poluare,aditivi alimentari ,medicamente si infectii.
Totusi dintre toti factorii de risc,alimentatia este cea mai importanta,fapt care este demonstrat de noile progrese facute atat in tratamentul,cat si in prevenirea cancerului prin terapie nutritionista.Aceasta deoarece la baza celor mai multor tipuri de cancer stau trei factori:
-Lezarea ADN -ului celular de catre radicalii liberi,care detrmina alterarea functiilor normale,sau expunerea la substante chimice distrugatoare de hormoni.Factorii de risc cum sunt fumatul sau radiatiile incurajeaza activitatea radicalilor liberi ,in timp ce o cantitate buna de nutrienti antioxidanti din fructe ,legume,cereale integrale si de asemenea ,suplimentele nutritive cu antioxidanti ofera masuri de protectie.
-Expunerea indelungata la substante chimice distrugatoare de hormoni care se gasesc in alimentatie si apa.Adoptarea unei diete fara aceste substante,dar bogate in fitoestrogeni este un alt factor important,in special pentru inlaturarea riscului cancerelor dependente hormonal,cum sunt cele de san si prostata.
-Metilare redusa,care duce la un nivel crescut de homocisteina si,astfel ,lezarea ADN-ului.Solutia este folosirea a cat mai multe vitamine din complexul B.( atentie la sursa ).Programul Phytodefense ,creat de dr.renumit la nivel mondial ,care a infiintat primul laborator de chimioterapie din lume,este solutia ideala pentru preventia si combaterea cancerului de san si de prostata in mod special.
Mai multe informatii pe www.lanutritie.ro / www.nutritie-celulara.ro sau 0722 260 445.
Lidia Holban
Terapeut nutritionist

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.