Clickmed
programare rapida la medic

Raceala???

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de biju23 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Fetita mea are 5 luni jumate. Avem o mica problema, sper ca mica. In nasuc i se fac muculeti, dar nu curg, ci raman incat ii scot cu betisor, insa mi se pare ca se aude un harait. Nu stiu daca e racita sau e de la saliva, saliveaza mult. Programare la medic am reusit sa-i fac de abia la inceputul lui martie, dar pana atunci mai este si mi teama sa nu aiba ceva la plamani. Nu a facut febra, dar stranuta si tuseste, dar foarte rar. Ce sa fac? Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Raceala???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Raluca Gheban MDr. Raluca Gheban este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Medicul de familie este obligat sa consulte copilul, ca sa nu mai spun ca sa se deplaseze la domiciliul copilului, tinand cont de varsta acestuia.Sfatul meu este sa va prezentati la el sau sa ii solicitati consultul la docmiciliu pana cand ajungeti la programarea facuta in martie. Administrati-i ser fiziologic/apa de mare (sterimar, marimer) in nasuc si extrageti secretiile nazale cu o pompita speciala, nu le lasati sa stagneze. Nu asteptati sa faca febra pentru a va prezenta la medic.Evolutia virozelor la copilul mic este imprevizibila.Va doresc sanatate dv si copilului!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Raluca Gheban
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Raluca Gheban
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni respiratorii la copii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
biju23 (acum 10 ani)

Din pacate medicul meu de familie nu este atat de binevoitor. Nici macar cand mergem la vaccin nu sta la discutii, insa am zis sa nu-l schimb acum in timpul vaccinurilor.De venit acasa in nici un caz, iar eu sincer nu as duce-o la cabinetul dansei pt ca e la policlinica si mi teama in sezonul acesta sa nu ma trezesc ca ia ceva. Va rog spuneti-mi este grav???? Asa ea este vioaie ca intotdeauna.Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de biju23
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de biju23
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.