Clickmed
programare rapida la medic

Fizic sau psihologoc?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de bogdan_88 cu 10 ani in urma

Buna,
am si eu o problema cu erectia, totul a inceput acum 6 zile, timp in care am avut o singura erectie si aceea foarte sp***a, mentionez k nu stiu sa fi avut boli de acest gen, am 25 de ani, din ce am citit aici pe site am vazut ca multe probleme apar de la psihic, si cred ca si la mine este aceiasi problema deoarece acum 6 zile m-am despartit de prietena mea, brusc fara cearta fara nimic, iar pentru mine a fost un soc deoarece cu o zi inainte ne faceam planuri de viitor, infine... intrebarea mea este este trecator sau am nevoie de un psiholog? Daca de aici pleaca problema.
Multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fizic sau psihologoc?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

bogdan_88 (acum 10 ani)

revin cu ceva noutati....dupa cateva cercetari am descoperit k:
-stresul
-dormitul putin
-cafea multa
-dereglarea hormonala
toate astea ar dauna:
-erectiei (slabe)
-spermei (vascoasa dar putina)
-testiculelor (mici si un pic de durere, ceva intepator la testiculul stang)
toate astea le am eu si din ce m am uitat la boli nu prea bate niciuna doar viata dereglata, daca este un doctor pe aici va rog sa imi dati vreo indrumare, specific ca eu sunt in afara tari (IT) si aici dureaza de la 1 la 5 luni o programare la un urolog, va rog daca stie cineva o indrumare sau daca este ceva grav sa imi dea un sfat pana atunci o sa reduc cafeaua de la 5/6 la 1 pe zi si o dieta cu cat mai multe fructe.
va mutumesc, revin cu noutati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bogdan_88
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bogdan_88
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bogdan_88 (acum 10 ani)

revin cu o noutate, am cautat pe net si am gasit un articol care te invata cum sa controlezi singur testiculele, dupa ca am pipait testicolul drept am simntit o mica durere la epididim (ca un fel de vena daca ala e epididimu) si este foarte tare, la ochiul liber nu se vede nimic doar cand ating atunci ma doare putin, imi pote spune cineva despre ce este vb?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bogdan_88
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bogdan_88
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.