Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu tiroida ?

Diverse
Intrebare postata de ruxandraelena cu 10 ani in urma

De ceva timp aprox. 2 luni am niste atacuri de panica ,simt ca ma sufoc nu mai am aer, senzatia de inp***at la maine si piept chiar si picioare , presiuni la nivelul capului in crestet gen, pot sa spun ca s,au mai redus din atacurile acestea de o sapt sa zic 2 , doar ca mai am senzatia cateodata de inp***at la maini si piept, pt ca am inceput sa i.au niste vitamine efervescente se numeste solix , si vitamina c , dar au inceput alte probleme de aproape 2 sapt de care imi este cam teama... nu stiu dar cand mananc am impresia ca mi.a ramas ceva acolo de la mancare si incerc sa ma fortez sa ragai numai asa pot sa trec peste asa fac de 2 sapt si pot manca numai supe si iaurturi si ciocolata sar fac pasta gen lichid ca sa pot sa inghit dar orice chiar si apa cand beau sau mananc ma fortez sa fac din gat sa ragai .. nu prea mai mananc deloc aproape nimic ... decat ce v,am spus supa trecuta prin strecuratoare si iaurt ,si ciocolata... ma simt rau si slabita.. ametesc.. din cauza acestor simptome cu gatul mi.e frica sa mai mananc ... si ma infometez.. ajutati,.ma va rog..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu tiroida ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

deepred25 (acum 10 ani)

Mă recunosc în descrierea dvs. (cand mananc am impresia ca mi.a ramas ceva acolo de la mancare si incerc sa ma fortez sa ragai numai asa pot sa trec peste asa fac de 2 sapt si pot manca numai supe si iaurturi si ciocolata sar fac pasta gen lichid ca sa pot sa inghit dar orice chiar si apa cand beau sau mananc ma fortez sa fac din gat sa ragai), am trecut prin aşa ceva acum câteva luni şi am fost diagnosticată cu dischinezie biliară. Am luat tratament (Motilium şi No Spa, plus leacuri băbeşti de genul o lingură de ulei de măsline pe stomacul gol, suc de mere proaspăt, compoturi neîndulcite, ceai de sunătoare) şi m-am simţit bine. Problemele au continuat din cauză că îmi cam bătusem joc de organismul meu, cu diete şi exerciţii extenuante, plus un program încărcat şi puţină odihnă. Dischinezia asta e declanşată adesea şi de valorile scăzute ale Ca şi Mg, faceţi nişte analize sau, eventual, luaţi ceva suplimente de test, vedeţi cum vă simţiţi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de deepred25
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de deepred25
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.