Clickmed
programare rapida la medic

MacuShield, produs bun pentru ochi?

Afectiuni oculare
Intrebare postata de MihaelaB_66 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Recent am descoperit un produs nou pentru degenerescenta maculara si performanta vizuala in Romania, MacuShield. Niste prieteni din Anglia l-au recomandat si am incercat sa intru in posesia lui. Nu s-a putut comanda pe Amazon , dar dupa indelungate cautari am descoperit ca a intrat pe piata noastra recent, doar prin comenzi online sau telefonice momentan. Intrebare mea este: cum este vazut acest produs? Ei lauda calitatile unice ale mezo-zeaxantinei, spunand ca este cel de-al treilea si cel mai important carotenoid macular,alaturi de luteina si zeaxantina. (fiind responsabil pentru vederea centrala). Au pus o lista de studii lunga pe site-ul lor...dar nu stiu ce sa cred. Am cumparat produsul acum 1 luna , mai am 2 luni de tratament. Pot sa spun ca sunt intr-adevar mici schimbari in ceea ce priveste incetosarea si contrastul vizual. Merita sa continui? Este chiar buna aceasta mezo-zeaxantina?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "MacuShield, produs bun pentru ochi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Rodica Florea (acum 10 ani)

Nu cunosc detalii dar vezi si pe Facebook: https://www.facebook.com/macushield.romania/info

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florentina (acum 9 ani)

Buna Mihaela

Vreau sa spun ca eu am comandat acum 2 luni pentru tatal meu produsul asta de aici : http://plantum.ro/ro/suplimente-alimentare/1063-macushield-90cps.html si dupa 2 luni a inceput sa vada mult mai bine (inainte vedea incetosat ). Recunosc ca eram cam sceptica atunci cand l-am comandat nestiind mare lucru despre el... Nu stiu sa-ti spun ce face mezo-zeaxantina asta ca nu sunt medic de specialitate...dar la el a avut efect! Apropo de medici ...am fost cu tata pe la vreo 2 si raspunsul a fost....."Batranetea"...ce vreti sa-i mai faceti la varsta asta...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.