Clickmed
programare rapida la medic

Sunt speriata rau raspuns medic

Boli intestinale
Intrebare postata de Ankara cu 10 ani in urma

Deci ,am mai pus o intrebare in care spuneam ca am dureri de burta,gaze multe din cauza unui incident neplacut pentru mine. Am fost la doctor si mi-a dat Nexium si Espumisan,dupa am mai avut un incident la fel de neplacut si o saptamana m-am simtit rau: aveam mereu o senzatie ciudata in jurul anusului,gaze, simteam ca am ceva in stomac de care nu pot scapa. In fine,luni am avut diaree si cred ca din cauza faptului ca am mancat de la kfc pui picant cu o seara inainte ,pentru ca ma ustura rau fundul. Acum 2 zile am mancat rosii cu piept de pui si cartofi prajiti si ieri am vazut in scaunul meu o pata rosie si m-am panicat foarte tare pentru ca imi era frica sa nu fie sange si mama mi-a spus ca e normal,mai ales daca am mancat cu o seara inainte rosii. Dar mi-e frica,daca era sange? Scaunul era un maro mai deschis . Poate sa fie din cauza rosiilor? Mi-e frica sa merg la toaleta acum. Mama spune ca ma gandesc prea mult la asta,de asta ma simt asa cu stomacul si cu faptul ca am mereu senzatia de a merge la toaleta,dar nu am,adica nu fac,doar senzatia o am. Am 15 ani si mi-e tare frica. Bunica mea a facut cancer de colon si a murit si mi-e tare frica sa nu o mostenesc sau sa dezvolt eu cancer,mai ales dupa ce s-a intamplat ieri sunt terminata. Credeti ca poate fi cancer ? Tin sa mentionez ca am fost la doctor de 2 ori si m-am dus si cu senzatia aceasta ciudata la stomac si mi-a dat Colospasmin si mi-a spus sa nu ma mai gandesc la lucruri rele. Am facut investigatii acum 2 ani: helicobacter care a iesit negativ si ecografie abdominala care mi-a spus ca am un colon iritabil si o bila mai lenesa. Si doctora imi spune mereu ca am un colon iritabil,dar mi-e frica sa nu fie altceva. Deci ,ce credeti,poate fi cancer? Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt speriata rau"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Imre Mihaly MDr. Imre Mihaly este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna seara

Cu siguranta nu este cancer de colon.
In schimb atat mama Dvs cat si doamna doctor, probabil ca au dreptate, si suferiti de o disfunctie a colonului. Va recomand sa faceti miscare zilnic cel putin 30 de minute (orice: gimnastica, jogging, etc.), sa incercati sa faceti plimbari de 30+60 de minute. Sa nu mai mancati picant sau condimentat, cel putin o vreme, si sa evitati fastfood-urile. Puteti incerca probiotice, sau suplimente alimentare pentru a va mai ajuta colonul sa-si revina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Imre Mihaly
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Imre Mihaly
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Rodica (acum 10 ani)

ai incercat pana in prezent sa faci o cura de detoxifiere/deparazitare?

eu am avut picaturi de sange in scaun.. si totul a pornit de la hemoroizi. Am scapat si de gaze si mirosul neplacut in gura doar cu nuca neagra, pelin si cuisoare...
poti incerca, nu ai ce pierde!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.