Clickmed
programare rapida la medic

Ii pasa sau nu?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de ingrid 16 cu 10 ani in urma

Buna seara. va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti si mie la o intrebare, am sa spun povestea mea.
Decurand m-am despartit de prietenul meu, l-am cunoscut ca un baiat deosebit, ne intelegeam foarte bine, se purta foarte bine cu mine, mereu ma includea in planurile lui, ne simteam foarte bine impreuna radeam mereu... fara sa zic eu ceva facea planuri de viitor ( de genu la vara mergem acolo,facem aia) iar in decembrie (atunci aveam 4 luni) mi-a zis ca ii pare rau dar nu poate sa spuna ca ma iubeste, ca nu simpte acel ceva... ca nu vrea sa ne despartim, ca sunt o fata deosebita si ii place cand suntem impreuna , ii place ca sunt intelegatoare , ascultatoare si ca spera din tot sufletul sa se indragosteasca de mine . Dar de la incep lui ianuarie lucrurile s-au schimbat , nuprea ma mai cauta , ne vedeam foarte rar... Acum ne-am despartit ca am zis ca daca nu poate sa ma iubeasca nu are rost sa mai tragem de timp... dar vorbim incontinuare "ca amici" ma intreaba ce fac, chiar ma chemat merg cu el la medicul sau de fam . SI CE NU INTELEG ESTE DE CE FACE ASA SI A VRUT SA NE DESPARTIM , SE MAI GANDESTE OARE LA MINE??? NU POT SA INTELEG CUM POTI SA TE DESPARTI DE CINEVA CU CARE TE INTELEGEAI FOARTE BINE SI NU TI-A FACUT NIMIC RAU ????
Daca puteti sa imi dati un raspuns .MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ii pasa sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

monica_eu (acum 10 ani)

Nu cred ca trebuie sa iti pui prea multe intrebari, omul daca vroia sa fie cu tine, o continua . Esti constienta, nu? A simtit ca trebuie sa se rupa de tine si cam atat. Ar putea continua ca amici foarte clar (ceea ce a si facut-o, exista compatibilitate la nivel de relationare)..DAR atractie fizica, nu. Prin urmare, asteapta sa apara acea chimie (atractie) cu altcineva...alegand pana atunci sa fie singur.

Sfatul meu este sa o rupi de tot cu el, pentru ca iti intreti starea de incertitudine, durere ca te cauta insa nu ca pe o iubita ci doar ca pe o amica... si atat. Trebuie sa iti vezi de viata, asteapta barbatul cu care sa existe atractie fizica si nu doar o buna comunicare si atat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monica_eu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monica_eu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionut (acum 10 ani)

monica_eu iti zice bine ce sa faci , el sigur a intalnit pe altcineva , dar obisnuinta sau poate relatia care o are acum nu va fii la fel ca a voastra niciodata (deaia te cauta) parerea mea e la fel ca a monicai , incearca sa nu ii mai raspunzi sau sa`i spui clar ca nu vrei sa mai vorbiti , asteapta reactia lui vreo 2 zile ! dak disperarea apare in comportamentul lui ti`ai gasit sufletu pereche!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.