Clickmed
programare rapida la medic

Sunt insarcinata sau nu

Sarcina
Intrebare postata de Wembley cu 10 ani in urma

Buna am facut dragostea cu soul meu pe 18 si pe 22 am facut testul si a ies it negativ iar in Accea zi am facut din nou dar pe 27 Mia venit sunt insarcinata si tot timpul a dat in mine.ne Dorim tare un bebe. Va rog sa ma ajutati

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt insarcinata sau nu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

GeorgianaR (acum 10 ani)

In primul rand,cand iti doresti o sarcina,trebuie sa stii ce inseamna un ciclu menstrual,ce este ovulatia,in ce conditii poti ramane insarcinata,cand se face un test,etc.Nu poti ramane insarcinata in orice zi,ci numai inainte si dupa ovulatie,cu 24 h,iar ovulatia are loc o singura data pe luna(cu unele exceptii cand are loc de doua ori),la a 14-a zi dupa prima zi de menstruatie.Ca sa-ti poti da seama cand ovulezi,poti cumpara teste de ovulatie de la farmacie,sau e suficient sa ai contact la minim 2 zile.Un test nu se va pozitiva niciodata dupa 4 zile de la contact.Nici macar ovulul fertilizat nu are timp sa se fixeze in uter in 4 zile.Dupa contact,daca are loc fertilizarea,ovulului ii trebuie cca 5-10 zile sa ajunga in uter,unde se va fixa,deci,un test se face la minim 14 zile de la contact.Inca ceva,nu intotdeauna poti ramane gravida din prima luna de incercare.Si,ca un sfat,inainte de a incerca sa obtii o sarcina,e bine sa-ti faci un set de analize pentru a stii ca esti in regula pentru o sarcina,si ia acid folic.Dar,cel mai bine,mergi la un medic,iar acesta te va indruma ce analize ai de facut si ce trebuie sa iei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GeorgianaR
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GeorgianaR
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Wembley (acum 10 ani)

Mersi mult dar e mai greu la mine ca nu sunt in Tara si Medici de aici sunt cam prostati dar o sa incerc multumesc fff mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Wembley
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Wembley
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.