Clickmed
programare rapida la medic

Miros urat penis

Boli genitale masculine
Intrebare postata de ihatemylife2014 cu 10 ani in urma

Buna ziua, de aproximativ 1 an am inceput sa am niste probleme cu penisul, imi miroase a peste, la inceput nu ma deranja atat de tare asa ca nu am dat prea mare importanta. Mentionez ca mai am si niste bubite foarte mici la baza capului si ma mananca dupa ce ma spal, ce tratament as putea sa folosesc? Imi este rusine sa merg la medic asa ca as dori sa incerc niste tratamente inainte. Nu am avut nici un contact sexual, ma masturbez destul de des, cam de 3-4 ori pe saptamana.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Miros urat penis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 zile)

Buna ziua,

Simptomele pe care le descrii pot indica o infectie fungica denumita Balanita de tip candida, care poate aparea si la barbatii care nu sunt circumcisi. Acest tip de infectie poate cauza mancarimi, crampe si un miros neplacut. Trebuie sa stii ca igiena personala este foarte importanta, asa ca incearca sa te speli regulat si sa ai grija de igiena personala adecvata.

Tratamentul pentru balanita consta in aplicarea unei creme antifungice pe penis, pe care o poti cumpara de la farmacie. Desi stiu ca ti-e rusine sa mergi la medic, iti recomand sa nu eviti o vizita la un specialist. Un doctor va putea sa iti spuna cu exactitate ce problema ai si cum sa o rezolvi. Self-diagnosticarea si auto-tratamentul pot fi periculoase, deoarece daca nu tratezi problema corect, aceasta poate reveni sau se poate agrava.

Daca simptomele nu se amelioreaza in cateva zile, ar trebui sa mergi la medic. De asemenea, daca te masturbezi folosind un produs de lubrifiere, asigura-te ca nu esti alergic la acesta, deoarece unele substante pot cauza iritatii.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/balanita-candidozica_10889
https://sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/ghidul-sistemului-reproducator-masculin_704
https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/afectiuni-ale-aparatului-genital-masculin_740

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.