Clickmed
programare rapida la medic

Sanatoriu boli mintale

Schizofrenie Tulburare disociativa de identitate
Intrebare postata de lunaluna cu 10 ani in urma

Buna am doi frati unul de 35 si celalat de 39 amandoi bolnavi tulburari de personalitate de tip disociativ si unul schizofrenie ,parinti mei nu mai pot controla situatia ai interneaza in momentul in care devin agresivi la Cluj unde sant tinuti maxim 2 saptamani ,ce se poate face sa poata fi ajutati ,de multe ori in spital la inchisi erau trei patru intr-un singur pat inuman ca se intampla asta pe langa faptul ca sant marginalizati de societate ,unde pot sa-i duc sa poata fi medicati si diagnosticati corect sant amandoi pensionati pe caz de boala multumesc pt. intelegere!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sanatoriu boli mintale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Daca vreti sa-i duceti undeva ii puteti aduce la bucuresti, sunt cei mai buni medici si va pot ajuta mult.De conditiile acelea din spitale am mai auzit cazuri si nu este deloc bine, insa aici in bucuresti nu cred ca au vreo problema cu conditiile din spital.In bucuresti sunt destule spitale unde pot fi tinuti in grija si tratati, apoi sa fie eliberati acasa, dar trebuie sa isi ia amandoi tratamentul, pentru ca altfel mergeti de pomana.Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lunaluna (acum 10 ani)

Multumesc pt. raspuns ,imi puteti preciza va rog unde mai exact in Bucuresti la ce spital ,unul dintre ei este actual internat la Turda desi salvarea a fost chemata pt. celalalt ,nu cred ca cadrele medicale trimise dupa astfel de bolnavi pot gestiona bine situatia ,cel ramas acasa nu doarme de 7 zile levo nu isi mai face efectul a sarit pe geamul de la baie in momentul in care a vazut salvarea acasa,casa are o inaltime de 4 metri deci va imaginati ...celuilalt i sau administrat in salvare pumni si picioarele de rigoare ...nu locuiesc in tara eu dar sincer imi vine sa -i aduc aici in Spania e inuman cum sant tratati aparte de marginalizati de societate ...nu pot sa mearga cand sant bine sa bea un suc fara sa fie urat tratati de catre ceilalti in conditiile acestea oricat de bun ar fi tratamentul ...nu cred ca se poate mentine boala in anumiti parametri ...cu durere in suflet va spun ca de multe ori in viata mi-a fost rusine ca sant roman ....anul trecut pt. cel care acum este internat au venit vre-o zece mascati din Turda sa speriat atat de tare fratele meu ca l-au dus mai mult mort decat viu ...ma simt neputincioasa e bolnav nu a omorat pe nimeni nu inteleg de ce in Romania zilelor noastre nu sant angajati asistenti barbati care pot face fata acestor situatii astfel nu ar mai trebui sa se deranjeze politia romana facand exces de zel acolo unde nu e cazul ...unde se poate denunta ...intreb ...la bunul Dumnezeu sa te scape de Romania ?¿ sa nu mai vorbim de suport psihologic in cea ce priveste familia ?poate peste 50 de ani cand vom deveni un stat decent care respecta pe deplin drepturile omului ...pana atunci dumnezeu cu mila si noi cu necazul ...inca o data mii de multumiri pt. raspunsul dumneavoastra si mii de scuze daca inj disperarea mea am jignit pe cineva ...zi buna si sanatate maxima!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lunaluna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lunaluna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 10 ani)

E greu cu bolile psihice, nu e vorba numai de conditii, daca vreti sa stiti si in tarile civilizate se intample astfel de lucruri pentru ca bolnavii psihici sunt foarte imprevizibili si pot face multe lucruri la care nici nu te gandesti.Eu sunt de parere ca pe langa tratament trebuie si o viata mai linistita pentru ei si sa aiba o ocupatie care sa le tina mintea ocupata ca sa poate sa se simta si ei fericiti.Stresul si supararile le agraveaza boala asa ca faceti tot posibilul sa aveti grija de ei si sa le oferiti tot ce trebuie ca sa fie in regula si sa fie fericiti.Chestia cu marginalizarea se intampla din cauza p***aei umane, adica oamenii nu stiu despre ce e vorba, ce boala au si ce inseamna si de aceea se comporta urat cu ei mai mult din frica.Marginalizarea agraveaza boala ce-i drept, ei habar nu au ca mai mult rau le fac decat sa-i ajute asa ca trebuie tinuti intr-un mediu placut inconjurati de oameni care sa ii iubeasca si sa tina la ei.In bucuresti sunt multe spitale, cel mai renumit si bun este spitalul obredja, numarul de telefon si adresa o gasiti pe internet.Aveti incredere in dumneavoastra si o sa vedeti ca daca ii ajutati o sa le fie mai bine si o sa poata sa duca si ei o viata normal sau aproape.Mult noroc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lunaluna (acum 10 ani)

Multumesc de raspuns doamne ajuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lunaluna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lunaluna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21578161263 (acum 4 ani)

Salut.
Ati gasit o solutie la aceasta problema?
Ati mers la bucuresti?
Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21578161263
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21578161263
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.