Clickmed
programare rapida la medic

Nu ma mai excita nimic!

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de goanga2014 cu 10 ani in urma

Buna ziua la toata lumea,este primul meu mesaj pe acest forum,nu ma mai excita nimic de ceva timp,lucrez intr un mediu cu stress maxim si poate fi cauza majora,acum am luat o pauza mai lunga,un concediu de o luna,nu ma simt in stare sa incep ceva cu cineva din cauza acestui motiv,creierul imi dicteaza nesiguranta,nu stiu ce sa fac,incep sa intru in panica serios,am avut o relatie care amers foarte bine din punct de vedere sexual,dar in ultimul timp actele sexuale erau din ce in ce mai rare,simt aceasta scadere a apetitului sexual de ceva timp bun,am zis ca este ceva periodic si imi voi reveni,dar nu se accentueaza pe zi ce trece!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu ma mai excita nimic!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

GasMan (acum 10 ani)

Asta este din cauza presiunilor si oboselii repetate...sau asa cum spui..stres...oboseala psihica. Mai incearca si relaxeaza-te. Din cauza ca nu te mai relaxezi si nu te ocupi de viata ta...deaceea numai simti vreun interes...trist...dar nu esti singura persoana.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.