Clickmed
programare rapida la medic

Jack

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de tudorb4 cu 10 ani in urma

Buna ziua, am o problema destul de ciudata si totusi pentru cunoscatori sper sa nu fie ciudata si sa mi spuna cineva ce se intampla

Am avut o prietena timp de 1 an si 2luni si mereu o faceam fara prezervativ, imi controlam foarte usor excitatia si mom. ejacularii si nu a existat niciodata riscul sa ramana gravida, sau cel putin asa credem noi. Acum 2saptamani ne-am despartit iar dupa o noapte de club am plecat cu o fata pe care o simaptizam cu scopul de a ''ne descarca'' .. si am preferat cu ea sa fac sex cu prezervativ si dupa preludiu si alte socoteli penisul meu era in maxima erectie iar cand mi-am pus prezervativul n-au trecut 3 minute si a devenit moale si am repetat acest lucru dupa vreo 30min ,nu mai era la fel de ferm dar nu era nici moale.. in schimb probabil daca as fi asteptat mai mult devenea la fel de ferm dar tot cu aceeasi prob m-as fi confruntat .. cand pun prezervativul s-a terminat.. Daca imi poate cineva oferi o explicatie.
E din cauza ca am facut dragoste cu ea 1an si 2 luni fara si acum ce pot sa fac?

Mentionez ca am 20ani si ca domnisoara de dupa seara din club arata intr-un mare fel.. deci nu cred ca era problema de dorinta

va multumesc anticiapt !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Jack"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.