Clickmed
programare rapida la medic

Senzatie de stops cardiac

Diverse
Intrebare postata de cristina-odette cu 10 ani in urma

Buna ziua ,am si eu o nedumerire,am facut o ecocardiograma.ekg,cardiologul m a asigurat ca nu este nimic de natura cardiaca,totusi cind ma culc si sint semiadormita am senzatia ca se opreste inima si tresar brusc,s a intimplat de 2 ori......mentionez ca de 2 luni consult si un psiholog,dar acesta sustine ca mai rar aceste simptome exista in atacurile de panica,dar nu exclude sa nu fie acestea cauza ,cu atit mai mult cit medicul cardiolog m a asigurat ca nu e nimic de natura cardiaca.........doresc sa va mai spu ca atacuri de panica am.....urmez un tratament....ma intereseaza strict aceasta senzatie de stop cardiac care dureaza citeva secunde....doar la culcare si doar cind sint foarte obosita,,,,,va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Senzatie de stops cardiac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Buna (acum 10 ani)

Buna,
Raspunsuri la intrebarile tale gasesti la linkul de mai jos. Exista o noua medicina stiintifica bazata pe legi bilogice si nu pe ipoteze. Pe baza acestora se pot identifica sigur orice simptom cat si cauza lui, care este pe plan emotional.
Invat-o si poti in cateva zile sa ai o cunostinta mai mare si mai sigura
decat toti medicii din tara la un loc.
http://s*****a/f127-noua-medicina-germana-dupa-dr-hamer

Dragi psihologi, voi sunteti cei mai in masura sa intelegeti si aplicati Noua medicina. Incepeti si studiati-o, veti vedea ca ce stie psihologia e adevarat dar mult prea putin si prea ambiguu. Noua medicina va da legatura sigura intre simptomele fizice si cele psihice sau cauzele psihice ale bolilor.
Orice pacient si medic poate invata aceasta medicina. Este medicina viitorului caci este singura medicina stiintifca care poate explica tot si asta in mod reproductibil la orice pacient.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.