Clickmed
programare rapida la medic

Doarme prea mult

Tulburari de somn Hipersomnie
Intrebare postata de gepop cu 10 ani in urma

Fata mea in varsta de 34 ani ar dormi toata ziua. merge la servici, dar cum ajunge acasa ar dormi tot timpul. daca o trezeste cineva este f nervoasa. cu toate acestea a facut o facultate, are o functie de conducere, problema e acasa, ar dormi tot timpul. credeti ca e boala sau altceva .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Doarme prea mult"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

bogdan765 (acum 10 ani)

Cam cate ore doarme pe zi si cam in ce parte a zilei doarme cel mai mult.Eu unul nu cred ca are legatura cu vreo problema psihica, ci mai degraba cu o oboseala care poate avea mai multe cauze: ori are un program solicitant care o epuizeaza destul de mult, ori are vreun deficit de minerale, vitamine in corp etc.Cel mai bine este sa-si faca niste analize la sange, si in functie de astea se va duce mai departe la medicul specialist.Sa se duca la medicul internist sa faca analizele iar dupa rezultate acesta ii va spune unde sa mearga.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bogdan765
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bogdan765
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.