Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac sa ma ingras

Frumusete si intretinere
Intrebare postata de membru241693 cu 10 ani in urma

Buna am 23 de ani si am 1.70 si 55 de kg va rog ajutati ma sa iau si eu in greutate sunt foarte sp***a multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac sa ma ingras"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Este recomandat sa consultati un nutritionist pentru stabilirea unei diete adecvate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Frumusete si intretinere.

Inscrie-te aici!
Advertisement
FreeStyle11 (acum 10 ani)

Daca vrei sa te ingrasi, consulta un nutritionist pentru un regim hipercaloric, dar nu cred ca e nevoie de ingrasare.Nu cred ca dupa ce te vei ingrasa iti va placea cum vei arata.Cel mai bine este sa urmezi un regim de remodelare corporala, adica de dezvoltare si tonifiere a musculaturii.In felul asta nu vei arata sp***a si vei lua si cateva kilograme in plus.Bine vei fi sp***a sau mai bine zis supla, dar vei arata foarte bine.Mergi la sala de 4-5 ori pe saptamana vorbeste cu un antrenor de fitness sa te ajute si sa-ti spuna ce sa faci, apoi mergi la nutritionist ca sa primesti un regim adecvat acestui tip de activitate.Regimul practic e bazat pe proteine si carbohidrati in limite normale(ca sa nu depui grasime), si grasimi sanatoase, plus fructe, legume, nuci, seminte si suplimente.Regimul e oarecum hipercaloric, dar e mai sanatos si mai bogat in proteine decat unul normal, e un regim pentru sportivi.E foarte indicat sa urmezi sfaturile nutritionistului si ale antrenorului daca vrei sa iei in greutate si sa arati frumos.Ai rabdare ca in timp vei avea un corp de invidiat si fara sa fie nevoie sa te ingrasi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
antoneta142936 (acum 10 ani)

Esti tanara ... fii fericita asa cum esti. Ai tot timpul sa capeti rotunjimile feminine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Angela Petre MDr. Angela Petre este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,

Pentru inaltimea dumneavoastra greutatea pe care o aveti este normala (aveti indicele de masa corporala 19 in conditiile in care valorile normale sunt intre 18 si 24.5). Nu cred ca aveti nevoie sa va ingrasati dar daca doriti sa faceti asta n-ar trebui sa fie o problema: includeti in alimentatie mai multe grasimi si carbohidrati si daca aportul caloric va fi mai mare decat numarul de calorii pe care le consumati in activitatea zilnica va veti ingrasa. Aveti grija la modul in care depuneti grasimea, exista putine persoane care se ingrasa uniform pe intregul corp; daca nu sunteti printre acelea veti constata ca depuneti grasime numai pe abdomen sau pe coapse iar rezultatul estetic nu va va placea. Acest lucru determina foarte frecvent femeile sa apeleze la lipoaspiratie deoarece chiar daca nu au kilograme in plus, grasimea creeaza proeminente nedorite.
Un regim alimentar sanatos combinat cu exercitii fizice pentru dezvoltarea masei musculare ar fi varianta ideala pentru a avea un fizic de invidiat si o sanatate perfecta.

Toate cele bune,

Dr. Angela Petre
chirurg plastic
www.drangelapetre.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Angela Petre
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Angela Petre
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
(acum 7 ani)

Exista tot felul de pareri exprimate pe siteuri si forumuri cu privire la castigarea de kg in plus. Unii propun sa consumi cantitati din ce in ce mai mari de alimente, altii indeamna sa consumi fast food sau multe dulciuri. Prin urmare, exista tot felul de pareri exprimate, unele de un anumit continut, insa foarte multe care sunt putin aberante si chiar periculoase. In continuare am sa explic de ce.
In conditiile in care avem mese regulate si echilibrate, introducand in dieta toate grupele alimentare si totusi nu ajungem la o greutate satisfacatoare, acolo intervin cateva lucruri precum: asimilarea deficitara, flora intestinala perturbata, existenta parazitiilor intestinali, probleme ale glandei tiroide, stres accentuat.. Acestea sunt cele mai frecvente si mai raspandite aspecte de sanatate. Echilibrand aceste cauze, organismul incepe sa asimileze nutrientii si se agjunge la greutatea dorita, fara a castiga tesut adipos (de grasime).. La urma, cresterea in greutate este bine sa se faca prin cresterea masei musculare si nu a stratului de grasime.
Va pot ajuta cu programe nutritionale specializate si programe de suplimente alimentare care sa va ajute sa ajungeti la greutatea dorita, scriindu-mi pe adresa [email protected] Adrian Udrea- nutritionist sportiv, fitoterapeut, specialist anti-aging Timisoara
Aspectul fizic este cel care ne da incredere, siguranta, ne face sa ne simtim bine si sa aprecim cu usurinta alte lucruri in viata. Vorba aceea'''' Cand te simti bine in pielea ta, totul vine de la sine''''

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.