Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce se intampla cu menstryatia

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de Coryna1993 cu 10 ani in urma

Buna seara , in urma cu un an am fost la medicul ginecolog la care mi s-a zis ca as avea o rana pe colul uterin , fiind fara copii sau sarcini doctorul mi-a recomandat sedinta crio , am fost sa consult o a 2 a parere si a fost total diferita , dintr-o data eram perfect sanatoasa, din anumite motive am continuat cu a 2 a parere ( despre primul doctor mi s-a zis prin multe discutii ca multe paciente au primit acelasi rezultat , ele fiind sanatoase) la al 2 -lea consult mi s-a zis ca am ovare polichistice si mi s-au prescris anticonceptionale, dupa 3 luni am refuzat sa le mai folosesc , constatand ca nu ajuta la absolut nimic. 3 luni a fost totul OK cu menstruatia , dupa aceea 5 luni a luat pauza , la recomandarea doctorului in urma altui consult mi s-au recomandat niste pastile ( nu stiu denumirea , concentrat de estrogen erau ) si dupa aprox 2-3 saptamani a venit menstruatia , dupa aceea o luna a venit singur la data care trebuia , iar acum ma confrunt cu aceeiasi problema , deja intarzie de aprox 2-3 saptamani. Nu stiu ce se poate intampla , inainte de prescriptia acelor anticonceptionale menstruatia mea era mereu la timp , lunar. Ce ar putea cauza acest lucru? Am fost la ginecologi de am innebunit , nu stiu ce sa mai fac. Precizez ca am 20 de ani si menstruatia a aparut prima data la 12 ani. Multumesc frumos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce se intampla cu menstryatia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Coryna1993 (acum 10 ani)

Menstruatia * Si inca o intrebare , lipsa menstruatiei poate determina cresterea parului mai agresiv decat ar trebui? am observat ca mi-au aparut niste fire de par mai negre sub barbie iar pe fese la fel , sunt disperata , in aceste luni simt ca mi-am pierdut din feminitate odata cu aparitia firelor deranjante.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Coryna1993
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Coryna1993
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.