Clickmed
programare rapida la medic

Intindere,Durere zona lombara-fesa-picior-stang

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de membru256356 cu 10 ani in urma

Fac sala de cateva luni.Am durere in zona lombara-Fesa -stanga. Am fost la doctor mi s-a spus ca e din cauza de la ridicat.Mi- a dat niste pastile si le-am urmat . Nu am mai facut sala 1 luna si am vazut ca durerea imi dispare de tot. M-am apucat din nou 1 saptaman iar in weekend am resimtit din nou fara sa fac nimic intindere.Ma doare cand ma aplec sau cand fandez piciorul stang. Totul spre stanga .
Nu ma pot lasa de fotbal sau sala mult timp .In rest nu mai am dureri ,nici cand dorm.Numai cand ma aplec si fandez stangu.
Ce sa fac sa iau o pauza mai lunga ,sa ma puc de alergat exercitii?
Ca sa imi revin in forma? PLS. Cei care au avut problema asta.!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intindere,Durere zona lombara-fesa-picior-stang"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Depinde cum faci exercitiile, daca sunt executate corect nu are de ce sa te doara.Daca durerea a disparut si apoi a aparut din nou poate avea mai multe cauze: ori e vorba de vreo intindere de tendon care necesita repaus si antiinflamatoare sau in cazuri grave operatie, ori executia incorecta a exercitiului.Dute si fa o radiografie lombara pentru a vedea cauza si pt a se da tratamentul corespunzator.Si data viitoate cand faci exercitii care solicita mult coloana foloseste o centura lombara, e foarte indicata mai ales la genoflexiuni cu bara, indreptari chiar si la altele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru256356 (acum 10 ani)

... de operatie nu cred ca e nevoie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru256356
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru256356
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vlad (acum 9 ani)

Si eu am patit la fel, dupa vreo 9 luni de sala, m-a apucat o criza de spate care ma tine de o luna.Se pare ca ai facut exces, ca si mine (ajunsesem sa fac antrenamente aproape zilnice de cate 2 ore).Mi s-a gasit spondilolistezis L5-S1 de 3 milimetri.Trebuie s-o lasi moale de tot cu sala, minim 2 luni, iar cand (si daca) te reapuci, sa faci cu sarcini mai mici (si oricat de multe repetari), cu centura, bine incalzit si fara exercitii periculoase pentru coloana (genuflexiuni cu haltera in spate, indreptari, extensii, ramat aplecat, etc.)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.