Clickmed
programare rapida la medic

Herpes genital sau????va rog cititi!!!multumesc

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de membru237542 cu 10 ani in urma

Buna la sfarsitul lui iulie am avut contact cu o pers fara prezervativ.Totul ok.Dupa 2 sapt mi-a aparut o tuse seaca nu foarte deasa.De o luna de zile am avut contact cu o persoana tot fara prezervativ cu care am mai avut in martie contact tot fara prezervativ.Tusea seaca a reaparut acum vre-o doua luni am fost la control bronhoscopie nu e de la plamani.La ultimul contact sexual oral si vaginal am mai avut o urma de la o zgarietura de lama care era vindecata dar in urma contactului se inflamase si se facuse putin puroi pe langa,ceva galben plus pe penis in partea stanga mi-a aparut ca un cos tot asa cu galbem de jur(cand penisul nu e decalotat chiar spre varf).Acum 3 mi-au aparut pe penis la baza doua cosulete mici pline cu lighid care le-am stors si in 3 zile s-au vindecat.Problema e ca s-au inflamat ganglionii inghinali partea dreapta si in urma unui control la :
-doctorul de familie-a zis ca e boala cu transmitere sexuala sa-i lasa ca va trece dar trec mai greu
-medicul chirurg -a zis ca e de la o vanataie pe picior sa-i lasa asa ca vor trece sa nu dau cu nimic si daca nu sa ma duc sa-mi ia o proba sa-i trimita la biopsie asat dupa 3 sapt
-medicul dermato din oras si singurul mi-a facut toate analizele de sange din care mentionez:
-VSH 2
-Hepatita A+B Negativ
-Sifilis Negativ
-HIV 1+2 (am cerut eu) Negativ
-Chlamydia trachomatis IgA SI IgG negativ
-Restul analizelor la sange toate in parametrii normali
Am fost la alt medic de familie la recomadarea unor prieteni:
I-am zis ca am si un ganglion la baza gatului in partea dreapta care nu ma doare doar ce e acolo si nu se vede doar cand misc gatul.Am facut ecograf la ei a zis ca cel de la gat il am de mult timp si nu am de ce sa ma ingrijorez ca nu e inflamat(si la termograf la fel a zis) iar cei inghinali doar pe parte dreapta am inflamat au zis ca sunt de la o infectie urinara rezeultat fiind dat nste analize la cabinetul lui de urina(sumar).Mi-a dat antibiotic(nu-mi vine acum in cap ce stiu doar din prospect ca e pentru infectii urinare) si brufen de 800 sa iau o saptamana.Asta se intampla in sapt 2 de la aparitia ganglioniilor.Am fost la dermato din nou dupa tratament cu semne vizibile de retragere si la medicul care mi-a dat tratamentul (dupa o analiza noua la urina si un vsh) a confirmat ca e ok si ca se vor retrage.Fericit m-am dus acasa insa spre seara am simtit ca ceva nu e in regula in locul unde aparusera besicile,si am simtit ca ganglionii iar dau sa se mareasca.Am lasat asa,a doua zi surpriza mi-au aparut 5 besicute mici nu erau legate una de cealalta la baza penisului unde le avusem si pe celelalte.Am fost din nou la dermato s-a uitat la ele , cu dermatoscopul , a zis ca e un fel de iritatie dupa care mi-a zis zambit sa ma duc linistit ca nu am nimic.Spre seara s-au mai marit avnd inauntru un lichid galbui.Dupa ce le-am tot studiat,pozat,am observat ca dadeau sa se sparga.Am zis sa dau cu ceva sa nu se infecteze si am dat cu tinctura castelani,arsuri peste arsuri durere crema de galbenele.Asta se intampla acum 2 zile.Binenteles ca ganglionii mei s-au infalamt ca si in stadiul cum am plecat cu "boala" astazi de dimineata am vazut ca unde au fost besicutele sunt niste gropite pline cu lichid care este la suprafata deci merge sters.M-am dus la dermato unde mi-a zis sa nu fac nimic ca este putin probabil sa am herpes si sa treaca asa repede.Mi-a zis sa nu fac nici o analiza sa stau sa vad ce se intampla.Va dati seama ca nu am putut sa mai astept si m-am dus sa-mi fac analize de sange pentru herpes.Azi spre seara m-am dus la un alt medic care vine din alt oras 2 zile pe sapt sa-si dea si el cu parerea pt cele patite si mi-a zis ca am herpes genital si mi-a dat tratament pt el cu pastile din 4 in 4 ore si crema.Sa merg dupa o sapt la control.Acum palpandu-mi la axila a zis ca putin sunt inflamati si aia plus ca la gat daca pun mana la fel simt si eu(adica ii simt).Am 1.82 si 53 kg deci foarte slab.Mai mult de 56 n-am avut niciodata.Acum pun pe seama ca sunt foarte slab si posibil sa se simta.
SIMTOME CARE LE AM.
1.Temperatura oscilanta intre 36.7 si 37.7
2.Usturime in gat dar nu la inghitire(unde e omuletul putin inflamat) fac tratament si cu seretide
3.Ganglioni inginali mariti vizibil parte dreapta cu putin diconfort la atingere (in rest ceilalti nu se vad doar se simt)
4.Senzatie de usturime a pieli pe pulpa piciorului drept sus parte interior(nu se vede nimic) doar ma deranjeaza cand pun mana sau la atingerea de pantaloni
5.Putina constipatie,dar nu severa
6.Transpir noaptea( de cand ma stiu sunt asa,am perioade)
7.Pus o stare de disconfort cand apas la vezica in special tot partea dreapta
8.Tuse seaca care doctorii de la Marius Nasta au puso pe seama stomacului
9.Helicobacter pylori prezent in analize
10.Am slabit vre-o 2-3 kg dar le pun si pe baza stresului pt ca am ajuns sa dorm doar cu imovane...sunt si ipohondru.Traiesc cosmarul vietii mele.De un an sunt tot la doctorii.Am avut ceva probleme la plamani de aceea zic ca in privinta lor este ok.
Analize de sange facute vreo 3-4 in ultimul an fara modificari majore.Doar fierul peste limte cu putin inrest ok.Daca cineva imi spune si mie ce pot sa fac unde sa ma mai caut ca sunt diperat si am disperat si lumea din jur,imi vine sa plang cand scriu asta dar este adevarat.Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Herpes genital sau????va rog cititi!!!multumesc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

edy_ (acum 10 ani)

Ar fi de incearcat, pe langa eliminarea oricarui tip de stres, abstinenta sexuala pentru cateva luni, timp in care, faceti sport zilnic (daca se poate inot, cu atat mai bine). Mergeti si la sala de forta, veti dormi mult mai bine, fiind obosit fizic seara, in tot acest timp alimentandu-va sanatos (mai multe fructe si legume; mai mult peste, struguri, usturoi, nuci ...).
Organismul se va intari si nu veti mai avea nevoie de nici un medicament. Veti creste masa musculara, pe langa faptul ca veti scapa si de stresul actual privind sanatatea si de pericolul reinfectarilor cu bts. etc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.