Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie urgenta de ajutor! raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de L.Georgiana cu 10 ani in urma

Acum 3 zile am primit o lovitura puternica in coasta stanga,mai precis un pumn,si ma temm ca a fost foarte aproape impactul de splina.Aunci pe moment am simtit o durere puternica si am ramas fara aer un minut , dupa care incet,incet nu am mai simtit o durere atat de puternica si la un interval mai lung,dar acum vad ca pe zi ce trece imi este din ce in ce mai rau....ma doare ingrozitor la orice miscare pe care o fac, mai ales cand imi incordez muschii abdominali si mi se pare ca coasta s-a umflat,este cumva mai proeminenta decat cealalta semnififcativ,este o durere continua pe care o simt la orice efort oricat de mic il fac,nu ma pot intoarce pe o parte,nu ma pot apleca,sunt foarte speriata,chiar si cand merg ma doare,nici nu se mai pune problema sa pot grabi pasul,respir si greoi,iar daca inspir si expir deodata ma doare si mai tare,abia maine mi-am facut o programare la un doctor ortoped caci nu sunt disponibili nici unul pana maine dimineata iar la urgente nu ma pot duce caci nu am trimitere de la medicul de familie(da ati citit bine nu este prima oara cand mi se reproseaza acest lucru si ca nu voi mai fi primita fara aceasta in spital , pot sa mor ca pe ei nu ii intereseaza asta mi-a spus-o chiar una de la urgente,asta e Romania,mda)
Nu stiu ce sa fac pana atunci ma simt tare rau as aprecia din suflet un raspuns din partea unui medic specialist.Va multumesc din suflet anticipat,multa sanatate va doresc,poate o sa am si eu parte de ea!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie urgenta de ajutor!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Nu aveti nevoie de bilet de trimitere daca va adresati in regim de urgenta, la camera de garda -urgente!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
[email protected] (acum 2 ani)

Dece ma dore pe partea stanga desupra la picior

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de [email protected]
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de [email protected]
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.