Clickmed
programare rapida la medic

Problema penis

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de constantin1990 cu 10 ani in urma

Cand eram mic ai mei parinti nu mi-au facut circumcizie....cred ca asa ii spune.nu am avut probleme.puteam decalota penisul pana la capat.doar ca preputul nu se rupea niciodata.am facut sex neprotejat.uneori mai burutal pentru a incercat sa-l rup.cu timpul preputul s-a ingrosat si s-a fosrmat un inel in jurul penisului care nu-mi mai dadea voie sa il decalotez.am stat asa 1-2 ani.apoi am decis sa merg la medic.am trecut prin operatia de circumcizie.dar a fost nevoie de indepartarea unei portiuni foarte mari din piele.cea ce acum ma jeneaz la erectie ca penisul nu mai are suficienta piele in cat sa se mareasca normal.dupa jumatate de an.mi-a aparut in partea stanga un fel de coaja alba.care daca incercam sa o indepartez ma ustura foarte rau.azi era maine nu mai era.aparea 2 zile apoi o saptamana nu mai era.de cateva zile era constanta.aproximativ o saptamana.am facut sex cu o persoana care nu facuse sex de 4 ani de zile.si am reusit sa imi fisurez acea coaja.care s-a fisurat destul de mult in cat acum ma cam ustura mereu.nu stiu ce este si ce sa-i fac.poate reusesc sa adaug si o poza sa se vada despre ce este vb.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema penis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

antoneta142936 (acum 10 ani)

Incearca ca dupa ce faci pipi, o perioada, sa speli cu musetel si sa aplici crema de galbenele. Este un bun cicatrizant

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
constantin1990 (acum 10 ani)

cred si eu ca este...doar ca nu stiu ce sa fac.si imi este frica de doctor.urasc doctorii:))deasta am si stat asa mult acasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de constantin1990
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de constantin1990
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.