Clickmed
programare rapida la medic

Carcinom

Cancer
Intrebare postata de costache bogdan cu 10 ani in urma

Buna ziua,

Imi puteti spune cat de grav este acest rezultat, desi initial chirurgul a spus ca este vorba de un carcinoid si ca este operabil si vindecabil. Dupa biopsie a iesit rezultatul de mai jos, sa fie oare gresit si sa mai incerc inca o biopsie ? Cat de grav este ?

Carcinom cu celula scuamoasa multifocal, bine diferentiat, G1

COD ICD-O M:8070/3

pT4N1Mx Stadiul III A

Va multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Carcinom"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

costache bogdan (acum 10 ani)

Am uitat sa specific ca este vorba de tatal meu in varsta de 59 ani, care tocmai a fost operat la Institutul Marius Nasta, i s-a rezectat lobul inferior din plamanul drept. Acum starea de sanatate este buna, medicul oncolog ne-a spus ca starea lui este buna, si ca rezultatul biopsiei este imbucurator, ac***a in vedere ca nu prezinta metastaze, urmand sa faca cateva sedinte de chimioterapie. As dori sa stiu si alte pareri din partea dumneavoastra.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de costache bogdan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de costache bogdan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.