Clickmed
programare rapida la medic

Sotul meu sforaie

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de Trulita cu 10 ani in urma

Buna seara
Am si eu o mare problema ! Acum 3 ani sotul meu a fost operat de deviatie de sept. Credeam ca odata cu operatia nu va mai sforaii. Dar degeaba ! Sforaie ca un tractor. Nu va spun ca adorm inaintea lui, apoi ma trezesc instantaneu de sforaieli. Am ajuns sa dorm cate 3-4 ore pe noapte . Simnt ca nu mai pot ! Daca il trezesc din somn tipa. Aven doua camere, una a noastra alta a copiilor...deci nu pot dormi in alta parte. Sa imi pun dopuri de urechi....nu mai aud ceasul dimineata. Va dati sema ca sunt obosita. Ziua la munca , apoi treaba acasa si noapte nu dorm de sforait. Ce ma sfatuiti sa fac ? La ce medic sa merg ? Am auzit ca si el isi poate inbolnavii inima din cauza soraitului.
Multumesc anticipat de raspuns !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sotul meu sforaie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Nu se imbolnaveste de inima de la sforait, n-are legatura.Sforaitul poate insemna probleme la inima dar nu de la el se imbolnaveste.In orice caz asta nu e tocmai o problema medicala pana nu apar si alte simptome.Trebuie sa mergeti la ORL sa vedeti daca e vreo problema la nas, ca poate de aceea sforaie si pe urma mergeti si la cardiolog sau internist ca poate are vreo problema la inima.Dar oricum cred ca puteti sta linistita ca multi oameni sforaie fara sa n-aiba nimic, mai ales la batranete.Sa stiti ca depinde foarte mult si de pozitia somnului, unii oameni sforaie in anumite pozitii, dar cum isi schimba pozitia dispare si sforaitul.Deci rugati-l sa-si schimbe pozitia si poate o sa dispara si sforaitul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Trulita (acum 10 ani)

Multumesc pt raspuns, L-am rugat sa isi schimbe pozitia....si sforaie in toate pozitiile....Oricum este o idee buna de a merge din nou la ORL...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Trulita
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Trulita
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
popeteelena (acum 6 ani)

Pentru sforait se poate folosi si snore block care e un produs din plante.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de popeteelena
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de popeteelena
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena (acum un an)

Draga mea, si sotul meu sforaie foarte tare la fiecare respiratie. Eu noapte nu dorm si ziua muncesc. Iar daca ma mai mutam in alta camera sa ma mai odihnesc pt ca am inceput sa am dureri mari de cap si de inima, palpitatii fin cauza oboselii cronice, ma trateaza urat, nu vorbeste cu mine, spune ca il " abandonez". Am incercatvtoate metodele , pladturi, dopuri de urechi, solutii nazale. Nici la medic nu vrea, e foarte capos, se gandeste numai la el. Il iubesc mult si nu avem mari probleme in casnicie, dar eu niciodata nu ma mai odihnesc si sunt mereu obosita, irascibila, ce sa mai zic de pofta de intimitate ca s-a redus..ma gandesc numsi la somn. Efectiv sunt disperata. El spune ca nu are nicio vina ca sforaie iar daca il trezesc sa schimbe pozitia, tipa la mine teribil. Deci, barbatii sunt foarte egoisti. Sincer, sper sa ma duc cu mult inaintea lui ca sa ma odihnesc si eu pe lumea cealalta ca pe asta nu am nicio sansa:) Deci, niciun sfant nu ma ajuta ca la toti m-am rugat. Din punctul meu de bedere, efectiv nu constientizeaza cat rau imi e pt ca nu dorm pt ca si un strain i-ar fi mila de cineva daca ar fi privat de domn. Deci...suntem milioane de femei. Unele se despart de sot doar din acest motiv, altele innebunesc pt ca privarea de somn duce incet,incet la dementa iar altele efectiv mor de la un infarct pt ca iar lipsa de somn duce la slabirea inimii. Eu ma rog la Dumnezeu ori sa imi ia auzul, ori sa sforai eu sa-l trezesc si eu pe el..ca m-am rugat in van sa nu mai sforaie. La psiholig nu vrea sa mearga sa discutam despre dormitul separat. Ma manipuleaza emotional si nu am cuvinte...Nu e dreptate pe lume si la sfinti m-am rugat in vsn.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabriela Ilies-Doleanu (acum un an)

Buna, la fel si eu am aceeasi problema cu iubitul.sunt gravida si nu ma odihnesc deloc bine. Sunt genul de om care doarme doar cand e liniste si ma trezesc mereu daca aud sforai. Exact mai inainte a plecat nervos din pat pe canapea, s a suparat si a tipat la mine, ca de ce nu dorm. Caci daca as dormi nu as auzi. Si nu e asa, tocmai de asta m am trezit din cauza sforaitului lui. Deci este f egoist, nu vrea sa mearga la medic. Nu intelege ca ma afecteaza f mult, s a suparat caci am incercat sa l intorc pe o parte. A plecat tipand, nervos zicandu mi ca el nu mai poate ca el nu doarme bine ca tot ii zic sa se intoarca.dar in cateva se unde a doarme lalic, eu in schimb imi dare somnul si pierd o ora 2 3 pana adorm. Iar. Asta daca nu sforaie iar. Ca nimeni nu se plange, doar eu. Pai care altcineva, caci cu mine traieste nu? Ar trebui sa ia in seama ca ma afecteaza. El face probabil. Comparatie cu fostele ca alea nu s au plans, dar ce treaba are, cu mine traieste nu cu fostele. Si poate atunci nu sforai a asa tare. Nu intelege ca este o problema, o problema medical chiar poate fi pt ca sforaie f mult incontinuu. Este f ignorant Ca om,este incuiat cum s ar spune, el fiind din croatia si chiar e ficat pe unele idei si conceptii. chiar nu stiu ce sa fac. Eu asa o viata nu pot trai sa nu mapot odihni. Deci eu sunt cea afectata si tot el s a suparat pe mine. Nu stiu ce pot sa fac. Dunt f suparata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gabriela Ilies-Doleanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gabriela Ilies-Doleanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.