Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de raspuns urgent

Ciclul menstrual
Intrebare postata de dumytrelaaa cu 10 ani in urma

Buna TPU ! am si eu o intrebare.am 17 ani,iar menstruatia mi-a venit pe data de 17 octombrie(nu e prima menstruatie ) sambata pe 19 am avut primul contact sexual protejat dar nu imi mai curgea asa de tare iar pe data de 22 mi s-a terminat menstruatia,pe 27 am avut iar contact sexual protejat iar seara mi-a venit menstruatia nu inteleg de ce :( ma simt ingrijorata puteti sa ma ajutati va rog cat mai urgent .multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de raspuns urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

dzeya (acum 10 ani)

sincer nu cred ca ai de ce sa te sperii ..si mie mi sa mai intamplat asa ..in timpul ciclului normal ar fi sa nai contact sexual..asta este parerea mea. :) ai grija de tn ..si stai linistita..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dzeya
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dzeya
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina (acum 10 ani)

La 17 ani ai inca un ciclu neregulat, este absolut normal. Este posibil sa fie o simpla dereglare de ciclu. Dar nu te juca cu sanatatea ta, protejat sau nu, un contact sexual in timpul menstruatiei este periculos pentru tine, poti face o infectie uterina. Pentru siguranta ta, te sfatuiesc sa mergi la ginecolog. Urgent. Mai bine sa dai banii degeaba pentru o consultatie decit sa ai o problema mai grava si sa stai acasa.
In alta ordine de idei: ti-ai pus problema ce faci daca metodele de protectie pe care le folosesti dau gres? Stii ca nu protejeaza nici una 100%, nu? Stiu ca sfatul meu pare "de moda veche" dar sa ai o viata sexuala asa de tinara nu este cel mai indicat lucru. Un contact sexual nu este ceva lipsit de importanta, ci poate da nastere unei fiinte, chiar daca folosesti o metoda de protectie... Ce vei face cu acea fiinta? Esti suficient de matura sa ai grija de un copil? Sau iti poti asuma raspunderea de a-ti ucide propriul copil? Gindeste-te putin mai adinc la aceste aspecte, te rog... Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dumytrelaaa (acum 10 ani)

multumesc frumos !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dumytrelaaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dumytrelaaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.