Clickmed
programare rapida la medic

Tomografie

Investigatii
Intrebare postata de 100770 cu 10 ani in urma

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la ce tip de tomografie trebuie facuta, cu substanta de contrast sau fara, pentru urmatorul caz:
mama mea,in varsta de 65 de ani,hipertensiva,aflata sub tratament medicamentos prescris de medic cardiolog,se simte bine,dar nu reuseste sa scape de ameteli.Am schimbat medici si tratamente pentru tensiune,sufera de cardiopatie ischemica,dar afurisitele de ameteli nu-i dau pace.
Va rog sa ma indrumati spre un tomograf corect.
Va multumesc si multa sanatate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tomografie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Adrienne (acum 10 ani)

Aceste ameteli pot avea mai multe cauze : ORL ; spondiloza cervicala ; neurologice sau cardiace . Deci poate lua pe rand aceste investigatii, daca n-au fost facute pana acum. Pentru orl este necesar un control la un specialist, pentru spondiloza cervicala se face o radiografie de coloana cervicala, la cardiologie probabil ca medicul si-a spus parerea iar daca vrea, se poate face si o tomografie la cap , cu sau fara substanta de contrast, cum i se va recomanda. CT-urile, ca aparate, toate sunt corecte,la orice clinica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
diana (acum 10 ani)

Buna! Am nevoie de un sfat...fratele meu in varsta de 14 ani a avut cateva pierderi de constiinta in acesti ani...Prima data a lesinat de la un medicament prescris de medicul de familie,a doua oara iarna pe gheata,a treia oara in spital(zice ca i s-a facut rau din cauza mirosului), in luna septembrie a lesinat la joaca lovindu-se cu mingea ...Dupa toate astea am fost la medic cu trimitere de la doctorul de familie am facut toate analizele complete.am mers la neurologie la teoclinic am facut tomograf ...acolo in clinica a lesinat de 2 ori in maxim 10 minute si rezultatul a fost: crize de epilepsie...Mama mea este foarte ingrijorata,fratelui i s-a prescris niste medicamente dar mama nu este de acord...vrea sa mearga la Iasi sa consulte alt doctor...Va rog ajutati-ma cu un sfat..Este vorba de epilepsie???Eu nu cred asta ca el nu prea mananca ...este slabut si nu consuma absolut deloc carne ca nu-i place...este foarte incapatanat si daca nu ii place mancarea nu mananca...ni s-a spus ca are giardia...Parerea mea este ca are lipsa de calciu vitamine proteine fiindca nu mananca peste oua carne branzeturi...doar cartofi prajiti si sandwich-uri...Astept sfaturi...Multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Diana (acum 10 ani)

Buna !Am auzit multe cazuri si din cele spuse de tine ar trebui sa faca tomograf cu substanta de contrast!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.