Clickmed
programare rapida la medic

Picior diabetic raspuns medic

Diabetul zaharat
Intrebare postata de IOANNA86 cu 10 ani in urma

Buna ziua,matusa mea care se afla la tara are diabet si de cateva luni i s-au umflat picioarele pana la genunchi si degetele de la picioare au copt si a curs cam mult puroi.A luat antibiotice a folosit si Baneocin si in continuare ia si tratamentul pentru diabet si tot coc in continuu.Va rog daca puteti sa-mi spuneti cam ce ar fi de folos in cazul acesta ca ea nu-si mai simte nici labele picioarelor si chiar daca se inteapa sau ceva prin curte nu simte.Nu stiu cum sa o ajutam!!Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Picior diabetic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Catrinel Macovei MDr. Catrinel Macovei este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,
piciorul diabetic se afla din pacate la risc crescut de amputatie. La aceasta pacienta probabil ca sunt complicatii multiple la nivelul picioarelor si de circulatie si de neuropatie diabetica (amortelile), iar persistenta infectiei dupa tratament antibiotic creste riscul de gangrena si de amputatie. O puteti ajuta in mod real ducand-o intr-un serviciu de chirurgie cu experienta in piciorul diabetic, spital cu sectie de diabet si chirurgie, unde atat leziunile cat si diabetul pot fi tratate corect. In Bucuresti Spitalul Cantacuzino sau Malaxa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Catrinel Macovei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Catrinel Macovei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diabetul zaharat.

Inscrie-te aici!
Viorica Plesa (acum 9 ani)

Buna ziua! Sunt diabetica si de ani de zile am avut astfel de probleme cu rani grave pe picioare. Recent am aflat de o crema, se numeste Diabetegen. Nici nu va inchipuiti ce bine mi-a facut. In doar cateva zile dupa ce am inceput sa folosesc aceasta crema, am observat cum rana se inchide. A inchis-o aproape complet dupa cam o saptamana. Va recomand cu incredere sa o incercati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Membruoffice (acum 9 ani)

Buna ziua!
Si bunica mea are probleme de acest gen; noua ne-a recomandat medicul un gel care se numeste Flamozil si care a avut efect dupa primele utilizari.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Membruoffice
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Membruoffice
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.