Clickmed
programare rapida la medic

Curiozitate, Dragos

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de George9418 cu 10 ani in urma

Salut, Dragos !
La 18 ani am in jur de 1,70-1,75 inaltime si 70kg iar jos masor 15 cm in erectie, nu pot spune ca sunt nemultumit, insa am o curiozitate in privinta varstei pana la care creste organul. Se mai dezvolta pana 20-21 de ani? De asemenea, cresterea este influentata de masturbare? Pana acum nu am mai auzit teoria asta, am inceput si eu si cred ca fiecare barbat incepe la un moment dat, eu personal de la 14 ani. Contactul sexual propriu-zis influenteaza cresterea ? O sumedenie de teorii pe aici, sunt curios cate din ele sun adevarate, deci, lamureste-ma te rog si pe mine !
O zi buna !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Curiozitate, Dragos"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

De ce sa influenteze masturbarea cresterea in sens negativ?Masturbarea e ca si actual sexual normal, numai ca fara partener.Defapt masturbarea e un exercitiu care ar trebui sa ajute la dezvoltarea lui dar nu tot timpul ajuta, chestia e mai mult genetica pt ca penisul isi mareste dimensiunea prin dilatarea micilor vase de sange care se afla in el.Deci masturbarea nu afecteaza.Cat despre faptul daca mai creste sau nu, asta e o chestiune tot genetica, dar e posibil sa mai creasca maxim 2 cm, deci maxim, dar nu e niciodata batut in cuie.Masturbarea afecteaza numai psihic capacitatea de a mentine o erectie sau de a prelungi actul sexual.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Catalin (acum 10 ani)

Salut ! Mi s-a-ntamplat si mie sa nu reusesc sa mentin erectia cu partenera, ma masturbez cam de 4 ani, imi amintesc ca intr-o perioada (cand abia descoperisem miracolul :)) ), o faceam foarte des, cam un an si ceva de cateva ori pe zi. Intamplarea cu problema erectiei am avut-o recent, emotii nu am avut, nu ma asteptam sa mi se intample, deobicei, am erectie puternica, cand privesc un film sau ceva, si cu partenera respectiva aveam, dar cand a fost vorba sa " intram" in problema, mi s-a cam dus taria, pur si simplu. Cam dupa cat timp s-ar putea remedia problema daca as renunta la masturbare?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
razvan_rrr (acum 10 ani)

masturbarea nu cred ca influenteaza cresterea. eu nu am un penis f mare si am incercat si asa sa il alungesc, insa nu a functionat. Acum am dat peste un produs din plante si parca as zice ca incepe sa se vada o diferenta (trebuie sa mai astept oricum cateva luni). L-am achizitionat de pe site-ul c***a.info

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de razvan_rrr
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de razvan_rrr
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.