Clickmed
programare rapida la medic

Accident vascular ischemic raspuns medic

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de MadalinS cu 10 ani in urma

Buna ziua . Bunica mea , in varsta de 86 ani acum 4 zile a facut un accident vascular ischemic . am fost la urgenta la Spitalul judetean si mi s-a spus dupa caproximativ 2 ore de la internare ca are accident vascular ischemic ca inima are ritm neregulat si ca nu mai sunt sanse de supravietuire si ar fi mai bine sa moara pe patul ei acasa . Asa ca am lut-o si am dus-o acasa . Surprinzator dupa 3 ore si-a revenit la inceput partial iar dupa 2 zile total . mentionez ca a fost transportata la spital cu ambulanta in stare de inconstienta cu tensiunea 27 . Acum nu stiu ce pot face trebuie sa aibe un regim alimentar , ceva tratament ca nu vreau s-o pierd iar medical de la urgente mi-a spus ca e o minune si ca nu trebuie facut nimic ca in curnd va face adevaratul accident vascular . Rog raspuns urgent din partea unei personae avizate . Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Accident vascular ischemic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,

Va recomand sa vorbiti cu medicul de familie care sa va dea o trimitere spre un medic neurolog si apoi sa fie consultata de un medic neurolog specialist. Cel mai bine ar fi sa fie internata la sectia de neurologie.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.