Clickmed
programare rapida la medic

De ce boala sufera? raspuns medic

Sanatatea mentala
Intrebare postata de Deea2012 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Este vorba despre o femeie in varsta de 38 de ani. Din punctul meu de vedere este un adult cu minte de copil. Nu isi pune viata in pericol, nu face rau nimanui. Dar nu intelege, este nevoie sa ii explici de multe ori un lucru. Nu tine minte, acum ii spui ceva si peste cinci minute spune ca a uitat ce i-ai zis. Nu stie sa se exprime ca sa o inteleaga o persoana necunoscuta. Noi, din familie, ne intelegem cu ea, pentru ca avem rabdare si stim cum sa vorbim cu ea. Pronunta mai greu anumite cuvinte. A facut doar 5 clase. Are tendinta de a diminua unele cuvinte. De exemplu lapte= laptic. Ce este de facut pentru ea? Are nevoie de tratamente, consultatii la doctor? Cum putem sa o ajutam?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce boala sufera?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Nu cred ca este vreo boala psihica, dar daca a facut decat 5 clase e posibil sa aiba un deficient de inteligenta mai scazut.Totusi daca ea nu sufera, nu plange, nu are vreo tulburare de comportament, nu are niste apucaturi periculoase, eu zic ca asa este ea.Daca nu are nimic la cap inseamna ca ea asa este din natura.Si mai exact ce va deranjeaza la ea?Ca zice in loc de lapte, laptic?Deci o puteti duce la un consult ca sa vedeti ce are, numai asteptati pareri de pe internet.Duceti-o la specialist ca sa va lamuriti.Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.