Clickmed
programare rapida la medic

Scolioza raspuns medic

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de ElenaPopa cu 10 ani in urma

As avea si eu nevoie de un sfat...Cu putin timp in urma am mers la medicul meu de familie pentru a-mi lua o scutire pentru ora de ed. fizica (deoarece am astm). Medicul de familie a dorit sa ma consulte si s-a uitat putin la coloana mea si mi-a spus ca am coloana vertebrala deformata si pare a fi ceva grav, ca voi avea nevoie de un corset si alte din astea..dupa cum vorbea cu mine mai urma sa-mi spuna ca urmez sa mor.. Mi-a dat apoi o trimitere catre un medic ortoped . Am mers in aceeasi zi si acel doctor a inceput sa rada de mine.. Mi-a spus ca am coloana vertebrala foarte putin deviata spre dreapta dar nu este nimic grav.. Si mi-a dat cateva sfaturi gen sa merg la un specialist in kinetoterapie si sa fac zilnic cateva exercitii pentru a-mi corecta problema. A scris apoi un bilet pe care sa i-l duc medicului de famillie. I l-am dus, ea la citit si a inceput sa-mi vorbeasca iar de parca urma sa mor,(ca trebuie sa port corset ca nu e de gluma cu problema mea si ar trebui sa urmez si un tramatent).. Nu mai inteleg nimic.. Ma simt de parca unul din acesti medici ar rade de mine... As vrea si eu sa stiu ce sa fac..Nu stiu pe care din ei sa il cred? Am inteles faptul ca eu chiar am o problema la coloana..lucrurl asta mi-au confirmat-o ambii doctori, dar.. cat de grav poate fi?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scolioza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Puteti cere inca o opinie medicala ( ortoped) in vederea diagnosticului si a tratamentului.
Cel mai probabil veti avea nevoie doar de kinetoterapie- exercitii pe care vi le va explica un kinetoterapeut si pe care le veti putea practica acasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni coloana vertebrala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
ElenaPopa (acum 10 ani)

Cred ca voi cere si o a3a opinie medicala pentru ca din acestea 2 nu m-am ales cu niciun raspuns concret.. Sper sa nu fie nimic grav pana la urma. Va multumesc pentru raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ElenaPopa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ElenaPopa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dragos (acum 10 ani)

Nu sunt medic dar am trecut prin aceasta experienta cu fata mea. Te sfatuiesc sa mergi la Spitalul Foisor sa iti fati o radiografie si sa vezi care este unghiul de deviatie. Daca e pana in 20% sau sub nu e foarte anormal. Daca ai peste aceasta valoare ai nevoie de tratament si kineto.
Pt kineto dr Elena Caciulan.
Pt corset - mai bine vorbeste cu dansa. In Bucuresti unul din cei mai buni este Adrian Covaci la confectionare corsete.
Iti trebuie si multa vointa.
Bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.