Clickmed
programare rapida la medic

Ganglion?

Boli ale sangelui
Intrebare postata de ovioviovi cu 10 ani in urma

Buna.Am si eu o mare frica.de aprox 2 ani jumate am pe coaste in partea stanga inspre stomac o umflatura cat un bob de fasole,nu se observa doar daca il atingi at il simt.Uneori este dureros,uneori nu.mai am una jos pe abdomen dar e mai mica si aproape ca nu o pot observa.Am facut o ecografie mi-a zis ca ii chist sebaceu.Am fost la medicul de familie si la cel de la servici si mi-au zis si ei ca ii chist sau ceva infectie,daca vreau sa merg sa mi-l scoata.Eu am citi pe net despre ganglioni si am vazut despre limfomul hodking,leucemii,si mor de frica.Nici nu am curajul sa merg la doctor cu aceasta problema.Ce pareri aveti?Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ganglion?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Alabala (acum 10 ani)

Si unde e logica?Cand medicul te examineaza,iti face o anamneza si omul asta are in minte majoritatea notiunilor de pe net despre care tu citesti cu un exces de inteligenta si ai impresia ca suferi de fiecare boala-n parte?intrebare,dar tu intelegi exact termenii medicali?Nu citesti pe net si iti pui singur ''''etichete'''' ,diagnostice in nici un caz,consultatie online nu-ti ofera nimeni,un diagnostic ai primit deja deci e inutil si aberant sa cauti pe internet diagnostice pompoase in conditiile in care esti si ipohondric.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
eusefina (acum 10 ani)

Eu pot sa-ti recomand o consultatie si un tratament naturist.Poti discuta cu un medic in direct pe facebook Naturopathic Medicine,sau pe e-mail [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.