Clickmed
programare rapida la medic

Nastere

Sarcina
Intrebare postata de jackelina cu 10 ani in urma

Buna ziua. scuzati de deranj.am si eu o intrebare .sunt insarcinata in 5 luni. Eu am probleme cu ochii , am dioptriile cam mari la ochiul drept -4,00 si ochi stang-3,25.medicul oftalmolog mi-a recomndat sa nasc prin cezariana ca imi poate afecta la nastere aceasta problema se poate transmite la copil sau pot aparea probleme la mine in ceea ce priveste vederea.i-am zis medicului ginecolog si mi-a zis ca nu e nici o problema ...pot naste normal ca nu se transmite la copil si nici eu nu am probleme.nici macar nu m-a trimis sa fac vreo control la ochi desi i-am zis ca am miopie.Dvs ce imi recomdati o nastere prin cezriana sau naturala ??ca imi fac griji ...va multumesc ft mult de tot

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nastere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Asculta viitoare mama (acum 10 ani)

O cezariana aduce de vreo 10-20 de ori mai multi bani unei maternitati decat un naturala. Nu e recomandata decat din interes. In plus cezariana aduce unui copil de 10-20 de ori mai multe boli si slabiciuni decat una naturala. O nastere naturala, chiar daca are ceva dureri aduce unei femei o binecuvantare de mai mult de 20 de ori mai mare decat o cezariana in care copilul este anesteziat impreuna cu mama si uterul iti este taiat. Insa durerea nasterii face bine multor femei si le transforma in bine, ceea ce cu cezariana este imposibil.

p***aa cu stricatul ochilor de la travaliu nu o poate crede decat un medic foarte prost, asa cum pare sa fie oftalmologul tau sau unul foarte fricos. Insa des unde-i frica e si p***ae. In occident asemenea bazaconii nu le cred decat extrem de putini, in Romania insa vad ca merge bine. La romancele gravide le poti povesti orice bazaconie chiar si la multi medici si o inghit fara sa o mestece. Asa ca alege singura: cum iti asterni asa o sa dormi. Doctorul care recomanda p***ai ins ava dormi bine chiar daca tu nu vei dormi deloc. Nu exista o tara cu gravide mai naiva, ca sa nu zic proaste, ca in Romania caci in nici o tara nu se fac mai multe cezariene ca in aceasta tara natanga. In cativa ani o sa va recomande medicii si extirpatia partiala a creierului ca sa va simtiti mai bine, ca de majoritatea creierului multe mamici, ca de fapt si cei in halate albe care le sfatuiesc, nu mai au nevoie de el. In plus mai exista 2 p***ai imense care se mai fac in timpul sarcinii : acidul folic (la asta au picat in plasa si destui din occident) si vaccinearea in timpul sarcinii, pe care nu o recomanda si nici nu face nimeni in occident.
Cum poti vaccina o gradiva ???????? Eu va zic: romanii au ajuns la coada lumii prin atata p***ae si naivitate si o sa vedeti ce generatie handicapata o sa iasa din geeratia copiilor nascuti prin cezariana, cu lapte praf vitamina D si vaccinati pana peste urechi .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.