Clickmed
programare rapida la medic

Luxatie de sold

Chirurgie estetica
Intrebare postata de 21zet cu 10 ani in urma

Buna ziua!Acum 10 ani am fost diagnosticata cu luxatie de sold bilaterala congenitala si prin urmare am fost operata.Problema este ca in urma acestei interventii am cateva cicatri ci ce ma complexeaza putin(nu pot purta orice fel de pantaloni scurti,rochii sau fuste,iar la innot e destul de jenant cand toata lumea se uita pe furis la mine si se intreaba ce-am patit).As dorii informatii din experientele voastre personale(sa nu) legate de operatiile estetice.Mentionez ca am 16 ani.La aceasta varsta as putea sa ma operez?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Luxatie de sold"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Maria Nistor (acum 8 ani)

Sa te bucuri ca ai o operatie reusita , ca oasele sunt in regula si ca te simti bine. Cicatricile nu ar trebui sa intereseze pe nimeni , este doar parerea ta gresita ca se uita cineva si chiar daca se uita , care este problema ?
Ai toata viata in fata si nu s-a terminat totul aici , vei mai avea si alte interventii si trebuie sa fii in garda permanent.
Am 52 de ani , am fost operata de luxatie la 9 ani , la 39 ani am facut COXARTROZA , am proteza cimentata. Operatiile au fost f. reusite de fiecare data . Am 2 copii , am avut serviciu ca orice om normal 33 de ani si-mi doresc asa cum sunt eu sa fiu sanatoasa in rest.
Pace sufleteasca si impliniri !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Monica (acum 11 luni)

Sunt și eu într-o situație asemănătoare cu a ta, am un copil de 2 ani și 7 luni care trebuie operat pentru leziune congenitală bilaterală de sold.Te rog să -mi spui cum este această operație și cum va fi recuperarea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Monica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Monica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Monica (acum 11 luni)

A mai trecut cineva cu copilul prin această operație? Am mare nevoie de sfaturi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Monica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Monica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.