Clickmed
programare rapida la medic

Ce ar trebui facut?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de mamarutzaa cu 10 ani in urma

Buna ziua,am o mare problema cu parteneru meu,de fiecare data cand avem actul sexual el termina foarte repede,pe langa faptul k nu ii se trezeste complet iar cand ejaculeaza, consistenta ei nu e normala e mai mult transparenta si foarte lipicioasa aproape ca secretia fetelor si are si un miros foarte ciudat si urat....nu stiu ce ar trebui sa fac am facut programare la urologie dar ati putea sa imi spuneti si mie dak e ceva grav sau ceva de ingrijorare?...va multumesc si ast un raspuns o zi buna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ar trebui facut?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Tăunul (acum 10 ani)

Ejacularea precoce poate fi controlata.Depinde foarte mult cum reuseste partenerul tau sa se concentreze in momentul in care excitatia este maxima.El trebuie sa tina sub control erectia si sa reuseasca o prelungire controlata a fazei in care erectia este completa,cu scopul de a mentine excitarea fara a declansa ejacularea.Daca are vointa si reuseste sa tina sub control excitarea atunci actul sexual poate fi prelungit foarte mult. Succes!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.