Clickmed
programare rapida la medic

Herpes genital si o multime de intrebari

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de alinabulina123 cu 10 ani in urma

Am facut herpes genital de curand, am o relatie stabila si bineinteles mi-am pus o gramada de intrebari fiind o infectie cu transmitere sexuala,prietenul meu neac***a niciun fel de simptom sau sa se vada ceva,si nici nu s-a vazut vreodata. Am consultat un ginecolog care mi-a spus prima oara ce am,dupa care am fost si la un medic in dermato-venerice, si mi-a spus ca virusul se poate transmite si viral de la persoane infectate care "scuipa" cand vorbesc.. Pe net am mai vazut ca se poate lua si din saloanele din cosmetica, in timpul epilarii inghinale.. Deci imi tot pun intrebarea asta ce ma chinuie. Se poate lua si prin alte modalitati sau NU? Sau ar mai fi posibilitatea sa fi luat acum 2-3 ani in urma unui contact neprotejat si sa se manifeste de abia acum? Va rog astept raspunsuri decente de la persoane in cunostinta de cauza sau cu cunostinte medicale!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Herpes genital si o multime de intrebari"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

buna (acum 10 ani)

medicina e mai oarba ca o cartita legata la ochi la 1000 de metrii sub pamant si nu stie nimic mai nimic si ce crede ca stie sunt de fapt aberatii.

Nu numai virsusii si microbii conteaza si si MEDIUL in care traiesc. Fara un mediu potrivit nu poate exista nici un microb.Medicii ignora mediul mereu, tot ce vad ei sunt microbi si virusi, dar uita
ca asa cum la o planta ii trebuie pamantul potrivit, tot asa si la un microb.

Microbii nu se iau numai ci apar si singuri in sange de la SINE atunci cand mediul s-a facut propice pt. aparatia lor. Adica atunci cand omul traieste pe dos normelor divine, pacatuieste in fel si chip,
duce o viata destabalata, se hraneste prost. Toate astea
se transmit si de la parinti la copii.

Cum crezi ca a aprut primul virus de herpes, hepatita, etc ?
Doar nu s-a luat de la altul prima data.

Asa a aparut si la tine !

Sangele tau a devenit un mediu propice pt. aparitia lui.
Microbii se dezvolta dintr-un in altul, evolueaza rapid in sange dintr-o forma in alta. Asta se stie de peste 200 de ani, numai medicina oarba si aroganta nu vrea sa stie.

Se numeste pleomorfism si fost descrisa d emulti savanti: Bechamp, Enderlein, etc.

Toate aceste lucruri se pot vedea si live in sange cu ajutorul la o pictaura proaspata de sange si a unui microscop de camera obscura.

Si acest microscop este ignorat de medicina, ca mai tot ce este cu adevarat folositor. Ca de exemplu biorezonta, homeopatia, etc.

Acum intrebarea ta e buna si inteligenta insa numai un om cu cunostine adevarate iti poate raspunde corect in timp
ce un medic te va vraji cu explicatii pe care pana si tu le gasesti aberante caci chiar sunt.

Teoria cu "te-ai molipsit dar el la el virusul este latent" ar fi o explicatie, dar nu este caci un virus nu sta asa ascuns si fara sa faca nimic atata vreme ci virusul acela nici nu vrea sa stea acolo caci mediul prietenului tau este altul si nu este propice dezvoltarii lui.

Teoria asta este o scuza pentru lipsa de cunoastere si de logica doar.

Nici nu esti bolnava caci in sangele tau a aparut acest "virus" ci esti bolnava ca nervii tai slabiti au dus la stricare sangelui astfel
incat a aparut un alt mediu propice unor noi virusi.

Cand omul e stresat, nervos, bea multa cafea, face mult sex, se epuizeaza se epuizeaza si energia vitala care vine prin nervi de la Dzeu. Atunci corpul este silit sa suga energie din sange, sangele se strica si asa apar multe boli, inclusiv lipsa de calciu in sange.
Se stie ca cei cu atacuri de panica si anxietate au lipsa de calciu, care este urmarea bolii si nicidecum cauza ei.

Deci traieste mai sanatos,elimina stresul si NU lua medicamente chimice ca sa te faci "bine", caci alea iti vor strica si mai rau sangele. Prietenul tau se poate contagia de la tine, nu tu de la el.
Insa el se poate contagia numai daca isi epuizeaza si el energia nervoasa ca si tine.

In plus locul unde apare herpesul nu este deloc intamplator: arata ca pacatuiesti cam des cu organele genitale...adica prea mult sex, sexualitate, ganduri,probleme legate de sexualitate.

Indiferent daca este cu sotul sau cu prietenul, sexul epuizeaza enorm energia vitala, adica cea nervoasa care alimenteaza intregul corp. Abstinenta sexuala de cateva luni si evitarea la cafea, nopti pierdute, cola, energy-drinks, excese de orice fel este SINGURA si odihna psihica si fizica modalitate de a reface energia vitala care nu se gaseste la nici o farmacie.
Amen

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
modelbull (acum 56 minute)

cum a trecut?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de modelbull
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de modelbull
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.