Clickmed
programare rapida la medic

Tratament

Hepatita
Intrebare postata de nicusor88 cu 10 ani in urma

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti de ce simt un disconfot in partea dreapta si parca e umflat ficatul meu de cand fac tratament cu:-Hepatoprotect Forte+Esentin+BioZheolyth,e semn bun ca tratamentul isi face efectul sau e senm rau ac***a in vedere ca ficatul e fibrozat 60% cum am mai scris si mai jos si trebuiesa iau INTERFERONAT chiar daca acesta e cu extracte hidroalcolice ceea ce la hepatita C nu este indicat si ce ar fi de facut?Va multumesc si multa sanatate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ore)

Buna ziua,

Disconfortul si umflarea in partea dreapta poate fi un semn al inflamatiei. Pe de o parte, este posibil ca ficatul sa reactioneze la tratament si sa inceapa sa se vindece, cauzand astfel umflarea. Pe de alta parte, este posibil ca ficatul sa nu raspunda bine la tratament sau ca acesta sa cauzeze alte probleme.

In ceea ce priveste tratamentul cu Interferonat, este adevarat ca extractele hidroalcoolice nu sunt intotdeauna recomandate pentru persoanele cu hepatita C deoarece acestea pot pune un stres suplimentar asupra ficatului, care se lupta deja cu virusul. Cu toate acestea, acest lucru depinde de fiecare persoana in parte si de starea ei generala de sanatate.

V-as sfatui sa discutati cu medicul dvs. despre simptomele pe care le aveti si despre preocuparile dvs. legate de tratament. Acesta va putea sa va ofere cele mai bune sfaturi in functie de starea dvs. de sanatate.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului. Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/Gastroenterologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Anatomia-toracelui/durerea-toracica-dreapta-cele-mai-comune-cauze_20352

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.