Clickmed
programare rapida la medic

Cosuri tari

Boli de piele
Intrebare postata de A7 cu 10 ani in urma

Buna seara, acum 3 ani, pe frunte, mi-a aparut un cos sub piele precum o biluta, alb si tare. Am incercat sa il storc, insa nu am reusit. Intr-o zi am rugat-o pe mama mea sa sterilizeze un ac si sa il intepe, sperand ca va iesi (devenise inestetic). Oarecum a iesit. Dar la cateva luni, in acel loc, aparuse ceva verde ca si cum se oxidase ceva. Nu am dat prea multa importanta. Dupa doi ani, din nou, am intepat locul acela si am rugat-o pe mama sa il stoarca bine. A iesit, cu greu, dar a iesit tot. Acum nu se mai vede nimic. Insa mi-a aparut altul (biluta alba si tare) pe obrazul drept. Nu merge scos deloc. Am incercat sa il intep, dar nimic. Nu stiu ce sa mai fac. Cum as putea sa il scot? De ce imi apar? Care este cauza? Sunt foarte atenta la ceea ce mananc deoarece am un ten gras, nu am probleme cu acneea si ma spal atat dimineata cat si seara pe fata, aplic fel si fel de lotiuni de la elmiplant sau bioten.
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cosuri tari"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

vanesica (acum 10 ani)

buna. acele "cosuri" micute si tari sunt puncte de grasime. si mama le scotea la fel. le intepa cu acul. dar nu au disparut ele se fac mereu inapoi. poti cauta pe google remedii naturiste pentru puncte de grasime unele fiind destul de eficiente. alta posibilitate ar putea fi ca este chiar un cos cu radacina mare si tare la atingere dar nu este alb.. apare numai ca o umflatura si pentru asta ai nevoie de o consultatie la un medic de chirurgie maxilo-faciala. raman de parere ca ai puncte de grasime. sper ca ti.am fost de ajutor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vanesica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vanesica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Cristea Monica (acum 10 ani)

Sunt puncte albe de grasime si apar din cauza ca zona e nu curata. Chiar daca te speli cu apa si un sapun normal, ai sanse sa iti apara cosuri sau puncte albe de grasime. Inseamna ca tenul tau are nevoie mai mult decat spalat cu apa si un sapun.

Eu cand am avut probleme cu acnee si punctele negre am folosit un tratament cu creme anti-acnee pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai (tea tree oil ) de la Thursday Plantation.

S-au uscat foarte repede cosurile si punctele negre cand am inceput sa folosesc cremele.

Pentru tine,sa iti faci "un ritual" de curate bun pentru tenul tau, vezi ca au produse de curatare a tenului foarte eficiente.

Te mai sfatuiesc sa schimbi sapunul normal, cu un sapun organic cu ulei 100% pur din arbore de ceai pentru a controla excesul de sebum si pentru o curatare buna a tenului si a corpului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Aurica (acum 9 ani)

Vreau sa confirm ca am folosit aceste produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree impotriva acneei de la Thursday Plantation si sunt foarte foarte eficiente,
Si pe mine m-au ajutat sa scap de toate cosurile si punctele negre si le recomand.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.