Clickmed
programare rapida la medic

La 1.70m si 60 kg (40 ani)

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Ionutmicut cu 10 ani in urma

Cred ca nu sunt la greutatea ideala ,s-ar putea face ceva pentru a cistiga citeva kg(tratament ,mancare mai multa?)E posibil ca si stresul te slebeste? ori sufar de vreo boala ca ni am depistato.ca de cind ma stiu asa slab sunt..Va multumesc pentru sfaturi.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "La 1.70m si 60 kg (40 ani)"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Pai daca asa te sti tu din totdeauna inseamna ca asta e constitutia ta.Cei care sunt slabi din totdeauna se ingrasa destul de greu.Daca vrei sa cresti in greutate ingrasatul nu e solutia.Cel mai bine ar fi sa cresti masa musculara mergand la sala de 4-5 ori pe saptamana sau depinde de timpul pe care ti-l poti acorda.Vei arata mai bine asa decat ingrasandu-te.Consulta si nutritionistul pt un regim specific acestui scop si dute la sala si lucreaza cam toate grupele.Cel mai pt tine este sa lucrezi cam 1 ora-1 ora jum mai intensiv ca sa fortezi muschiul sa creasca.Mananca cam 5-6 mese pe zi care sa contina proteine, carbohidrati si grasimi in limite moderate.Vei vedea ca in timp o sa iei in greutate si iti vei schimba aspectul.Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.