Clickmed
programare rapida la medic

Tratament raspuns medic

Hepatita
Intrebare postata de nicusor88 cu 10 ani in urma

Buna ziua.In urma cu 80 zile am fost descoperit cu HEPATITA CRONICA C,de atunci am facut viremia care este:-1 473 634 UI/ml,-(6,17 log UI/ml).Limita de detectie:-15 UI/ml,(1,18 log UI/ml data recoltarii 10/ 07/ 2013,dupa care in30/ 07/ 2013 am facut la un laborator MedLife din Cluj-Imunologie-Markeri Infectiosi:- Ag HBs.....Nonreactiv 0,2 S/CO ......Ac Anti-HCV Reactiv16,1S/CO.iar in Timisoara am facut Fibromax care este: Scor Fibrotest:0,64 -Nivel estimat al fibrozei : F3, Scor Actitest:0,53 -nivel estimat al inflamatiei cu virus C : A2.Scor Steatotest:0,34 ...nivel estimat:S0-S1.Scor Neashtest:-0,25-nivel estimat:-N0.Scor Ashtest:0,02- nivel estimat : H0.Acum de la 01/ 08/ 2013 medicul meu a plecat in concediu,ramanand ca dupa intoarcere sa imi faca dosarul pt INTERFERON.Intrebarea este ca in tot acest timp pana la tratamentul cu interferon ce tratament sau regim trebuie sa fac ca pana acum nu mi-sa recomandat nimic preventiv,dar am luat eu Hepatoprotect Forte impreuna cu ESENTIN -2/zi si BioZheolyth -3/zi naturiste.Este bineca iau sau nu, mai am ceai Hepatocol dar nu l-am luat inca temindu-ma sa nu fie prea multe.Dupa acesta cura vreau sa incep alta cu ESENTIN siLIV.52,e bine sau nu ?Va multumesc si multa sanatate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Puteti lua hepatoprotectoare ( esentin liv52, etc) insa nu trebuie sa va asteptati la rezultati semnificative de pe urma lor intrucat nu a fost demonstrata pe deplin eficienta lor. Tratamentul antiviral este cel recomandat in situatia dumneavoastra, singurul care poate opri evolutia bolii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.