Clickmed
programare rapida la medic

Transpiratie rece,insomnie,etc

Diverse
Intrebare postata de haymitto21 cu 10 ani in urma

Buna ziua! Desi ma confrunt cu simptome extrem de generale ce pot indica probabil diverse boli, va scriu din disperare de cauza. Nu am reusit sa gasesc o explicatie si implicit o solutie pentru ceea ce mi se intampla de ceva timp si simt ca nu mai pot reveni la normal. Va multumesc anticipat. De o luna ma confrut cu urmatoarele simptome: transpiratie rece mai ales in zona fruntii, insomnie ( dorm de la 23-5.00 apoi nu pot sa mai dorm),lipsa poftei de mancare, stari de oboseala,ameteala uneori am si frisoane,diaree,gaze. Mentionez ca am fost diagnosticat cu reflux gastroesofagian

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transpiratie rece,insomnie,etc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Paraziti intestinali? (acum 10 ani)

Din simptomele pe care le ai, sunt de parere ca tu ai paraziti in organism. Fa un examen coproparazitologic sa vezi exact cum sta treaba.

La rezultat la mine a iesit tenia sollium .. am avut nevoie de foarte multe tratamente. Singurul care a functionat cum trebuie a fost cel pe baza de nuca neagra, pelin si cuisoare. Sanatate~!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lucian vasile (acum 10 luni)

Soy de acord

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lucian vasile
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lucian vasile
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.