Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina oprita in evolutie

Sarcina
Intrebare postata de aetana cu 10 ani in urma

Buna ziua,

Am o poveste foarte trista, sunt convinsa ca nu sunt singura care a trecut prin astfel de experiente mai putin placute, si de aceea voi incerca sa fiu cat mai scurta si la obiect. Am pierdut sansa de a deveni mamica pentru a doua oara si doare cumplit de tare, mai ales cand iti doresti din suflet acest lucru. Am avut pentru a doua oara sarcina oprita in evolutie (la controlul de 12 saptamani am primit cumplita veste ca sarcina se oprise in evolutie inca de la 9 saptamani, prima sarcina oprindu-se la 6 saptamani). Mentionez ca in ambele cazuri am fost supusa unei interventii chirurgicale - chiuretaj prin aspiratie. Fizic nu am simtit nimic, Slava Domnului, pt ca am avut anestezie generala. Insa, psihic este foarte greu de depasit momentul. Numai cine a trecut prin astfel de momente, ma poate intelege negresit. Referitor la aceste sarcini care se opresc in evolutie, am constatat cu stupoare, ca sunt intr-un nr alarmant de mare. Si totusi nimeni, absolut nici un medic, nu iti poate da o explicatie concreta, de ce se intampla totusi. Sunt putin dezamagita; la sfatul dnei doctor a trebuit sa astept sa trec si a doua oara printr-o astfel de experienta pt a-mi prescrie niste investigatii suplimentare, primul caz fiind considerat un simplu accident. Mai mult, aceste investigatii care sunt recomandate sunt foarte scumpe si in majoritatea cazurilor rezultatele sunt ok; dar totusi sarcina se opreste in evolutie. Ce se intampla? Eu personal, sunt convinsa ca factorii principali care duc la aceste finaluri nefericite, sunt reprezentati de stres si alimentatie. Lasand la o parte aceste aspecte, as vrea sa continui cu ce a urmat dupa chiuretaj. Am luat antibiotic Zinat timp de 7 zile si impotriva candidei mi s-a prescris Flucoric - 1 cps la 7 zile. Am sangerat 2 saptamani (la fel si dupa primul chiuretaj). Oare este normal sa sangerezi atat de mult dupa un chiuretaj? Mai mult, la vreo 5 zile dupa chiuretaj, am eliminat niste cheaguri de sange, iar dna doctor mi-a spus ca este normal, ca probabil s-a strans sangele in uter si ca e foarte bine ca s-a eliminat. Dupa aceasta eliminare a cheagurilor, am inceput sa am o usturime (care ar fi parut ca vine din interior). Am incercat cu spalaturi externe cu ceai de galbenele si am scapat de usturime. Dupa terminarea sangerarii, am inceput sa am mancarimi, care am incercat sa le tratez cu Ginosept ceai, dar din pacate nu au trecut, decat dupa ce am folosit si crema de galbenele. Sunt nelamurita in privinta acestui chiuretaj: este normal sa dureze atat de mult sangerarea, aceasta mancarime si usturime si chiar secretie abundenta pot fi efectele unei candida? sau este un microb cu care m-am molipsit la spital? In oricare din cazuri, trebuie sa faca si sotul tratament (dna doctor a spus ca nu este nevoie, desi din cate stiu eu, trebuie)? Astept opinia si sfatul unui medic specialist daca se poate. Multumesc frumos pentru rabdarea de care ati dat dovada si mi-ati citit povestea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina oprita in evolutie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (47)

bianca popescu (acum 10 ani)

Of, ce de probleme! ar trebui sa te vada si un alt medic (bun!), vad ca nu ti-au raspuns pe forum! Cu siguranta e o problema delicata, si ai nevoie cert de o consultatie profesionista! Iti uram multa sanatate! Care au fost semnele sarcinii oprite in evolutie, poate ne spui mai multe (eu sunt in prima luna, as vrea sa stiu). Sa te faci bine repede, si roaga-te, Dumnezeu te va ajuta! Multi pupici!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bianca popescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bianca popescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
aetana (acum 10 ani)

Pt. Bianca: Am observat ca nu am primit nici un raspuns pana acum si chiar ma pune pe ganduri acest lucru. Nu stiu ce sa mai cred, sincer. Daca mi-as permite financiar, mi-as dori sa fac niste investigatii mult mai amanuntite (macar pentru linistea mea), dar nu in tara. Nu vreau sa generalizez, dar aici, marea majoritate te trateaza cu indiferenta (exista si exceptii desigur). Referitor la semnele unei sarcini oprite in evolutie, acestea nu prea exista. La prima sarcina pierduta, nu am avut absolut nici un simptom. La cea de-a doua insa, am avut dureri de burtica (ca la menstruatie) in special daca stateam in picioare mai mult decat trebuie sau daca depuneam efort mai mare; iar la un moment dat au disparut durerile de sani. Dar asta nu trebuie neaparat sa semnifice oprirea in evolutie, au fost cazuri cand au existat dureri de burta pe tot parcursul sarcinii, iar referitor la durerile de sani depinde de organismul fiecarei femei (sunt cazuri cand nu exista aceste dureri decat la inceput apoi dispar treptat, sau altele la care exista pe tot parcursul celor 9 luni). La sfatul dnei doctor, am luat utrogestan ovule (pentru mentinerea sarcinii), cate 1 cps/zi de aspenter (pt ca a fost sarcina oprita in evolutie anterior) si no-spa la nevoie. Desi am indrumat cu sfintenie tot ce mi s-a prescris, nu a fost sa fie. Durerea este foarte mare, in special daca ti-l doresti din tot sufletul. Sper ca in cazul tau sa fie bine si sa nu intampini nici un fel de problema. Sanatate multa iti doresc si o sarcina usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aetana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aetana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bianca popescu (acum 10 ani)

Multumesc, si cu siguranta o sa fie din nou si la voi! iti doresc multa sanatate, sa fii bine, ai grija cu acele sangerari, medicul trebuie sa iti spuna ce e cu ele! Stai linistita, bebe o sa vina la timpul potrivit. Nimic nu e intamplator! Nici mie nu mi s-a raspuns la intrebare (ce e drept, nu atat de importanta ca a ta). Am mai adresat intrebari pe acest forum, si am fost incantata ca Dna Dr Ababei mi-a raspuns foarte repede! Poate e in concediu....vad ca unora li se raspunde totusi, dar la intrebari mai simple, cele mai greute raman nebifate. Iti tinem pumnii sa fie bine! Pupici.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bianca popescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bianca popescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lacra (acum 8 ani)

Buna, si eu am trecut printr o sarcina oprita din evolutie din cauza careia sufar enorm. Spune-mi, te rog, daca ai reusit sa ramai din nou insarcinata, la cat timp si daca ai dus sarcina la termen.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Teodora (acum 10 ani)

Acum o saptamana am primit aceeasi veste (in a 6a zi a saptamanii a 12a) si anume ca de 3 saptamani sarcina este oprita in evolutie si s-a autodizolvat, putrezind de asemenea. Am fost internata de urgenta la reanimare unde am stat cateva zile. Mi s-a facut chiuretajul in timpul caruia am avut hemoragie puternica. Domnul doctor m-a tinut in continuare sub supraveghere datorita complicatiilor aparute insa nu am mai avut niciun fel de dureri ori sangerari. Mentionez ca este prima sarcina, o sarcina extrem de dorita. Acum am observat (la 4 zile de la interventie) ca imi curg sanii extrem de mult. Ma dor de doua zile cumplit.
Joi trebuie sa merg sa vad ce analize sunt de facut si, desi nu stiu de unde vom lua banii pt toate analizele, vreau OBLIGATORIU sa le fac pe toate, pentru a ma asigura ca nu este vorba de vreo anomalie cromozomiala sau mai stiu eu ce... stiu multe cazuri de sarcini dupa opriri ce s-au finalizat prin nasterea unor copii cu sidrom down, ori pierderi de pana la 9 sarcini. Nu stiu daca pot suporta psihic asa ceva, ac***a in vedere ceea prin ce trec si cat de mult imi doresc de foarte mult timp un copil.

Sincer, eu una iti recomand sa faci tot posibilul, daca cu adevarat iti doresti un copil, sa faci toate analizele, oricat de mult ar costa. Am inteles ca duc undeva la 900 lei. Sunt un salariu, dar e vorba de doua vieti: o data a copilului tau si apoi a ta.

Pana una alta, iti simt durerea si iti tin pumnii. Sa iti dea Dumnezeu sa ai parte de cati copii iti doresti... si sa fie sanatosi, frumosi, sa-ti aduca numai bucurii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aetana (acum 10 ani)

Teodora, multumesc frumos ca mi-ai impartasit trairile si framantarile de care ai avut parte. Imi pare rau ca ai trecut prin toate acetse lucruri triste, te inteleg perfect ce este in sufletul tau, eu ac***a parte de 2 ori de aceeasi chestie. Din pacate, lucruri de genul acesta se intampla frecvent si in special celor care chiar isi doresc din suflet sa devina parinti. Dar Dzeu probabil ca stie mai bine cum stau lucrurile. Important este sa nu ne pierdem speranta.
Referitor la analizele de care spuneai, crede-ma ca m-am interest si investigatiile mult mai amanuntite care ar trebui sa le facem ajung destul de mult, chiar si la 3000 lei. Si de cele mai multe ori, o parte din rezultatele acestor analize (cum ar fi si in cazul dublului test sau triplului test din perioada sarcinii) sunt doar orientative, nu au un diagnostic cert. Oricum nu asta conteaza, pana la urma sanatatea este pe primul loc. Am spus si o repet, pentru linistea mea interioara voi face si alte analize mult mai aprofundate, dar sunt sigura ca principalul motiv pentru care sarcinile se opresc in evolutie este STRESUL. Desigur, totul depinde de organismul fiecaruia.
Iti doresc multa sanatate si sa ne ajute Dzeu sa apara si miracolul in viata noastra.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aetana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aetana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marina (acum 10 ani)

Aetana, am intrat pe a cest site în speranța că aflu mai multe amănunte referitor la sarcina oprita din evoluție. p***ancidenta sau nu mi_sa întâmplat la fel. m_am dus la controlul de 12 sap și mi_a spus ca sarcina sa oprit din evoluție la 9sap. Asta s_a întâmplat azi 27-08-2013. În decembrie 2012 am pierdut alta sarcina la 4 sap. Menționez ca am asigurare medicala privata deci sunt înscrisa la cea mai buna clinica din Madrid, iar medicul meu este Prof dr. Inainte de sarcina mi-au făcut toate analizele, investigatii si tot soiul de ecografii și totul a ieșit perfecte pt a duce o sarcina la bun sfârșit.... Acum mă întreb care este motivul pt care o sarcina se oprește din evoluție când eu sunt perfect sănătoasă¿? Sa fie din cauza alimentației? Oare nici un medic nu poate descoperii exact de se întâmplă așa ceva? Sunt atât de supărată pt ce mi-sa intmplat azi încât nu mai am încredere în nici un medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aetana (acum 10 ani)

Draga mea Marina, imi pare nespus de rau pt ca ai trecut prin astfel de experiente si bine ai venit in randul "mamicilor de ingerasi", daca vrem sa spunem asa. Din pacate, raspunsuri la toate intrebarile noastre, la toate framantarile pe care ne este dat sa le traim si in acelasi timp sa le impartasim, se pare ca nu poate nimeni sa ni le ofere, decat Bunul Dzeu poate. Nici eu nu mai am incredere in medici, si sincer cred ca situatia aceasta cu motivatia sarcinilor care se opresc in evolutie, ii depaseste pana si pe cei care lucreaza in domeniul medical. Explicatiile lor incerte se bazeaza doar pe intuitie si pe probabilitati. Deci, singura noastra explicatie pleaca de la alimentatie si stres, in primul rand. Este foarte adevarat ca toata lumea se hraneste la fel, si multe femei poate duc o viata mult mai grea decat noi, insa organismul fiecaruia este diferit si percepe totul diferit. Singura noastra alinare este aceea ca Dzeu stie de ce ni se intampla anumite lucruri, care pe moment nu le putem intelege, poate mai tarziu. Si, desi sunt la fel de dezamagita ca si tine si cu teama de a mai incerca, totusi am speranta si stiu si simt in acelasi timp, ca intr-o zi minunea de a deveni MAMA se va intampla si in casele si sufletele noastre. Multumesc pt ca mi-ai impartasit gandurile si Dzeu sa ne ajute sa trecem cu bine si cat mai usor peste aceste suferinte, rani care nu se vor vindeca niciodata si vor ramane impregnate in sufletul nostru mereu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aetana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aetana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iulia (acum 10 ani)

Am numai 4 zile de când am primit aceasta veste crunta ca sarcina mi s a oprit din evoluție si am numai 5 saptamâni.acum urmez un tratament dar nu mi s a dat șanse.Culmea este ca primul doctor a văzut ca sângerez si mi a zis sa mă duc liniștita la servici si sa vin cu toate analizele făcute peste 2saptamani care apropo nu sunt deloc ieftine.Inspirata ,am fost si la alt doctor care nu mi a dat prea mari șanse si m a băgat in medical.Acum am o întrebare dacă poate sa mi răspundă cineva.Ac***a in vedere ca am rămas din prima însărcinată de când nu m am mai ferit oare mai pot avea copii după avortu asta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina (acum 10 ani)

Si eu am pierdut o sarcina in luna martie.Stau in Italia am fost supravegheata de medic si cu toate acestea in saptamana 12 am primit vestea ....dureroasa.problema e ca nu mai am un cm regulat.au trecut deja 4 luni decand incerc sa ramandin nou gravida...si nimic (am facut o luna de pauza) dupa interventie.imi poate da cineva un sfat cum se poate regla cm? Daca nu ai un cm regulat atunci nu sunt sanse sa ramai...ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Irina (acum 10 ani)

Astăzi am aflat k sarcina s a oprit din evoluție .. Am întrebat un motiv dr a dat din umeri .. E posibil asa ceva ? Am 31 de ani , un baietel de 3 ani jumătate si pe 6 sept am aflat k sunt însărcinată .. Ne am bucurat nespus de mult .. Azi la 9 sapt de sarcina am aflat k e oprită din evoluție .. Psihic sunt distrusă , mâine voi face chiuretaj .. Am nevoie de niste răspunsuri , prima sarcina nici nu am simțit o .. Am născut normal , fara complicatii .. E posibil sa nu mai rămân însărcinată după chiuretaj ? Se poate întâmpla ceva ? Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi .. Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
irina (acum 10 ani)

hello, am patit-o si eu, maine merg la control la 2 luni de la interventie. Este a doua oara, lin cazul meu este posibil sa fie rh-ul negativ factor decisiv, sotul are rh pozitiv

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Sanda (acum 10 ani)

Si eu sunt in aceeasi situatie un avort spontan acum un an pe data de 17 febr la 7 saptamani soldat cu o pierdere usoara de sange timp de doua zile ca in a treia zi sa pierd embrionul IAr astazi tot pe 17 febr sa aflu la ecografia de 10 sapt ca nu i mai bate inimioara!maine trebuie sa merg la chiuretaj sunt distrusa si nu stiu ce sa mai cred,care sunt cauzele efective...acum o sa urmeze o serie de analize amanuntite sa vedem despre ce e vb!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IGP (acum 10 ani)

Am citit comentariile voastre si pot spune precum Marina, ca doctorii sunt niste inutili, inclusiv cei de la privat... Toti iti spun acelasi lucru, VARSTA... Toate analizele ne-au iesit ok, mare avantaj este sa ai o asigurare privata ca te poti duce pe la toti doctorii de cate ori vrei si scoti insutit cota lunara ce o platesti!!! Am ajuns la aceeasi concluzie ca si Aetana, STRESUL si o alimentatie putin sanatoasa, mai ales dupa o varsta, duce la aceste nefericiri. Am citit si recitit tot felul de articole, am facut comanda din Germania de anumite capsule de plante naturale si nimic....In 5 luni am pierdut 2 sarcini, una la 5 saptamani si alta la 10 saptamani....Am o matusa care mi-a recomandat sa beau ceai de CRETISOARA. Am citit ca este util ca sa bei cel putin 3 luni, 3 cani pe zi. Parintele duhovnic mi-a recomandat sa citesc si Acatistul Sf Efrem cel Nou, special pt neputinta sarcinilor si protejarea copiilor, 40 de zile, cu post, spovedanie si impartasanie. Asta e singura mea speranta, Dumnezeu si Maica Domnului, daca Ei doresc acest lucru.... ca multe vrem noi si pt un anumit motiv nu ni se implinesc!! Va urez tuturor reusita!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
LAURA (acum 9 ani)

Buna

Si eu trec prin aceeasi situatie.2 sarcini oprite in evolutie.Cum mai esti?ti-ai facut analizele? ai primit raspunsuri?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Constanta Avramoiu (acum 9 ani)

Buna fetelor,
fiica mea cea mica 27 de ani, trece prin aceeasi situatie acum, fiica mea cea mare a trecut prin aceeasi situatie acum un an. E ceva ce ma determina sa iau si eu o atitudine alaturi de voi. Am vazut cat au suferit fetele mele trecand prin aceasta situatie, si eu alaturi de ele. In prezent sunt consilier nutritie ac***a la baza cursurile Anatecor cu terapii complementare pe langa nutritie. Cauzele sunt multiple, si exista remediu pentru viitoare sarcini normale. Azi venind de la spital am luat o hotarare: voi lupta pana in panzele albe pentru a elimina aceste situati! Am doua cazuri in familie. Va astept cu un mail pe adresa [email protected], si va promit ca ne vedem la biroul si cabinetul meu din bd. Marasesti nr. 89, sector 4 Bucuresti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Oana (acum 9 ani)

Buna
Si eu am trecut zilele trecute prin asa ceva,este foarte dureros.
Sarcina mea s-a oprit la 6 saptamani si acum 2 zile am facut chiuretajul.
La mine s-ar putea sa se fi oprit din cazua hipertensiunii arteriale pe care o am,dar nu se stie sigur.
Acum imi este teama mare sa nu patesc si la a doua sarcina la fel.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
miha (acum 9 ani)

Eu sant la a 3sarcina oprita si 2 fiv nereusite sant la pamant cu psihicul deja cel mai bine pot sa inteleg prin ce santem obligate sa trecem

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexandra (acum 9 ani)

buna tuturor.am trecut zi eu prin doua situatii nefericite.in luna februarie 2014 in saptamina a -9 - a de sarcina mi s-a constatat sarcina molara totala ,am facut aspiratie care a trecut fara complicatii, analiza de HG am verificat-o pina a ajuns la normal,dupa care am luat o pauza,iar mai apoi in luna septembrie la 6 saptamini de sarcina la eco mi-au zis sarcina stagnata(oprita din evolutie).Mentionez ca-mi doresc enorm un copil. A mai trecut cineva prin asa situatie?????

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
violeta (acum 9 ani)

din pacate si eu am o poveste la fel de trista ca si a voastra...a mea in schimb s-a intamplat exact in acele momente cand ar fi trebuit sa fim cei mai fericiti oameni din lume...sarcina mea s-a oprit din evolutie la 40 de sapt..40 de sapt si 3 zile chiar din cauza unui medic care nu a fost capabil sa isi faca meseria...a fost prima sarcina...un bebelus dorit din tot sufletul,o sarcina dificila pentru ca am fost mereu o fire mai bolnavicioasa.am reusit cu tratament sa trec peste starile de rau din timpul celor 9 luni de sarcina pentru ca la finalul lor doctorita sa nu realizeze ca ingerasul nostrum trebuia scos mai devreme nu lasat pana incepe sa imbatraneasca placenta...la 40 de sapt ne-a internat fiind la termen..dupa vreo 2 zile vazand ca nu se declanseaza travaliul si eu neacuzand dureri ne-a mai trimis vreo cateva zile acasa zicandu-ne ca mai dureaza..joi 27 nov ne da drumul acasa...bebele in tot timpul acesta misca saracutul si nu dadea semne ca ceva nu ar fi ok...vinery 28 oct ne-am intors la maternitate pentru ca nu miscase...era deja mort si in urma necropsiei ni s-a zis ca ar fi trebuit scos de la 37 de sapt..nu trebuie sa astepte atat de mult...scuza "doamnei" doctor a fost ca nu si-a dat seama..si ca la o sarcina viitoare trebuie sa tinem cont ca trebuie scos mult mai devreme...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 3

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.