Clickmed
programare rapida la medic

Infectie in sange, cu pustule imense purulente

Boli de piele Porfirie
Intrebare postata de AlexMica cu 10 ani in urma

Persoana in cauza este prietena mea. O sa va prezint intreaga situatie de fapt intrucat s-ar putea sa existe o legatura de cauzalitate intre simptome.

1. Acum aproximativ 2 luni , pe fata i-a aparut un tip de herpes pe obraz un se foarte mn , in nas si in ureche. Am fost la medic , ni s-a spus ca-i herpes si s-a tratat cu aciclovir in vreo 2 saptamani.

2. acum cateva zile (4 zile) , pe limba i-au aparut niste pete (3 pete) . Nu semanau cu herpesul, ( singura trasatura comuna era aceea ca stratul exterior al limbii era dus , practic erau un fel de adancituri dar foarte fine.

3. Acum 2 zile , "s-a trezit" ( nu stie cum a capatat-o) cu o zgarietura pe mana destul de adanca, ( ziua a lucrat in praf - a mutat mobila, curetenie etc,) , A mai spus ca in zona zgarieturii s-a urzicat iar senzatiile de arsura au fost mult prea ridicate decat de obicei.... De asemenea aceasi senzatie a avut-o si cand s-a jucat cu fân. Seara cand s+a dus la culcare a simtit dureri foart puternice , arsuri , mi+a spus ca a trebuit sa-si infasoare bratul, si a mai observat o pustula . Dimineata bratul erau mai mult bube in jur de 7,8 , nu grupate ci izolate (de exemplu una in apropiere de cot si alta de incheietura iar restul undeva intre aceste 2 zone) si numai pe partea inferioara a bratului dispuse de o parte si de alta a zgarieturii ( 2 din ele sunt mari cat o unghie) si pline cu un lichid galben.

Aceasta intrebare vine ( desi in mod firesc orice om normal merge la doctor) intrucat cel mai apropiat spital este la 70 de km.

Prin urmare: 1. este posibil sa vorbit tot de o alta forma de herpes , cu privire la cel de pe limba , ( mentionez ca stiam ca cel de pe fata ii contagios asa a avut grija sa-l raspandeasca) , in sensul daca exista o forma de herpes ce se poate maanifesta in modurile aratate ( atat pe fata cat si in gura - fara interventia persoanei).

2. Este posibil ca infectia de pe mana sa fie rezultatul unei infectii mai vechi care exista in organism , adica exista vreo boala ( gen herpes, sifilis) care dezvolta asemena simptome ( doar pe mana stanga , si doar pe partea inferioara)

3. exista vreo infectie care putea sa apara ca rezultat al taieturii si care ar putea produce simptomele aratate??? ( mentionez ca bratul nu s-a umflat ci doar au aparut pustulele).

4. Poate fi o infectie cauzata de Tetanos ( sau cum so numi virusul )...

Pot oferii si cateva poze pe e-mail [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie in sange, cu pustule imense purulente"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Anusca (acum 10 ani)

Bunica mea foloseste acest dispozitiv pentru curatat si purificat sangele:

http://***.ro/articol/APARATE/sub/Digital_Silver_Pulser-716.html

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.